Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

15 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το ιταλικό εστιατόριο "Vittoria Gati" στην Πλατεία Νυμφών στον αριθμό 1 στη Γλυφάδα.

Το Vittoria Gati, σχεδιάστηκε με στόχο να κάνει τον κόσμο να αισθάνεται οικειότητα, να νιώθει ότι αυτό το εστιατόριο υπήρχε πάντοτε εκεί. Ο χώρος αντλεί έμπνευση από το ροκοκό και το retro, ενώ πρωταγωνιστούν και οι μοντέρνες πινελιές. Το πράσινο, το ροζ και το βελούδο κυριαρχούν στον χώρο προσδίδοντας του μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Το μενού του μαγαζιού έχουν επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης και executive chef, Γιώργος Παπακώστας και ο chef de cuisine, Σάββας Λαζαρίδης. Ενώ το μαγαζί διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γεωργάρας.

Στο εστιατόριο θα βρείτε χειροποίητα μακαρόνια, αυθεντική καρμπονάρα, pizza ψημένη στον ξυλόφουρνο με ζυμάρι, το οποίο παλαιώνεται για επτά ημέρες, γεγονός που το καθιστά ελαφρύτερο στην πέψη, νόστιμες σαλάτες και ορεκτικά, αυθεντικά ιταλικά γλυκά και μεγάλη ποικιλία σε κρασιά.

Bar

Αν ψήνεστε για ένα ποτάκι τότε σας προτείνουμε το ΒΟΟ!, που βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 22.

Το διαχρονικό λευκό, τα ασβεστώμενα τοιχάκια και τα ψάθινα στοιχεία σε ταξιδεύουν αμέσως στις Κυκλάδες.

Κάπου στην είσοδο αριστερά θα διακρίνεις ένα τεράστια δέντρο μανιτάρι ενώ boho διακοσμητικά και φυτά διακοσμούν τον χώρο.

Το bar, είναι επίσης ένα από τα σημεία του μαγαζιού που σου θυμίζει Κυκλάδες, λευκά ασβεστωμένα τοιχάκια σε ημικυκλικό σχήμα που χρησιμεύουν ως χώρος για τα ποτά, ενώ στο ταβάνι κρέμονται ψάθινα φωτιστικά.

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και σου προτείνουμε να την ξεκινήσεις με την ταινία "Το Τρίγωνο της Θλίψης".

Υπόθεση:

Τα διάσημα μοντέλα Καρλ και Γιάγια είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Το γιοτ τους, όμως, θα ναυαγήσει και εκείνοι θα ξεβραστούν σε ένα έρημο νησί μαζί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του πλοίου.

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου μπορείτε να απολαύσετε το ρεσιτάλ με την Ελένη Βιτάλη και τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ένα μυσταγωγικό, γεμάτο πάθος, ταξίδι μουσικής και αισθήσεων. Η παράσταση «Ρεσιτάλ» έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα σε ιδιαίτερους χώρους στην Ελλάδα, όπως κάστρα, αρχαία θέατρα, εκκλησίες και άλλους, ιδιαίτερους ιστορικά, τόπους και θα περιοδεύσει κατά τη διάρκεια του 2022-23 σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ένα υπέροχο ρεσιτάλ για δύο, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν μέχρι σήμερα δεν έχετε δει την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, "Τι Ζούμε, Ρε;" τότε ίσως ήρθε η στιγμή να το βάλετε στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό! Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει.
Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!
Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share