Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:43
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το μεξικάνικο εστιατόριο "Avancai" που βρίσκεται στην οδό Σωκράτους 4 στο Χαλάνδρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μεξικάνικα εστιατόρια.

Με το που θα περάσεις το κατώφλι του Avancai, θα νιώσεις αμέσως τα θετικά vibes τόσο του μαγαζιού όσο και του προσωπικού. Στην είσοδο θα σε υποδεχτεί μία γλυκιά κοπέλα με εντυπωσιακό styling, η οποία θα σε χαιρετήσει στα ισπανικά και θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα του Μεξικού.

Το μεξικάνικο εστιατόριο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, έχει ρομαντική και ιδιαίτερη διακόσμηση, ικανή να σε χαλαρώσει και να σε ταξιδέψει.

Το φαγητό είναι πολύ νόστιμο, μην παραλείψετε να πάρετε και σαλάτα, καθώς είναι πολύ πολύ νόστιμες επίσης.

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις cocktails με βάση το ρούμι, την τεκίλα, την κασάσα, που σερβίρονται σε χρωματιστά, κεραμικά ποτήρια.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα, το "Juan Rodriguez" που βρίσκεται στο στενό της Παλλάδος στον αριθμό 3, στου Ψυρρή.

Στην ουσία, πρόκειται για μία μίξη Νέας Ορλεάνης και μακρινού Παναμά. Ο εξωτικός Παναμάς είναι και ο τόπος γέννησης του Juan Rodriguez, του προσώπου όπου βασίστηκε η ιδέα του bar restaurant που ανοίγει τις πύλες του από νωρίς το πρωί, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου για όλη την ημέρα.

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό bar σε colonial style, που σε μεταφέρει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής και είναι έμπνευση δύο πολύ έμπειρων ανθρώπων στο χώρο της εστίασης.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ο μύθος θέλει τον Juan Rodriguez να είναι ο σκλάβος που κατάφερε να ξεφύγει από τον ζυγό του και να δημιουργήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν: ένα δικό του μπαρ που θα του θυμίζει την πατρίδα του αλλά και όλα εκείνα τα κοσμοπολίτικα του κόσμου στα οποία έχει ταξιδέψει κι έχει διασκεδάσει.

Η λίστα των cocktail χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει στη διάθεση, τις γεύσεις σας ή στο πιάτο που ενδεχομένως έχετε παραγγείλει.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε να δεις την κομεντί "Εισιτήριο για τον Παράδεισο" με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς.

Υπόθεση:

Ένα διαζευγμένο ζευγάρι ταξιδεύει εσπευσμένα στο Μπαλί ώστε να αποτρέψει την κόρη του να παντρευτεί παρορμητικά, όπως είχαν κάνει οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια.

Δείτε το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Για όσους αγαπούν το θέατρο σήμερα μπορούν να απολαύσουν την "Ισμήνη" του Γ. Ρίτσου στο Θέατρο Παραμυθίας.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, αν θέλεις μια συναυλία για απόψε προτείνουμε να μην χάσεις αυτή του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share