Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

3 ψαγμένα μαγαζιά στην Αθήνα για να παίξεις επιτραπέζια

Θα περάσεις υπέροχα!

9 Σεπτεμβρίου 2022 15:59
3 ψαγμένα μαγαζιά στην Αθήνα για να παίξεις επιτραπέζια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα με πολλούς funs.. είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να περάσεις χρόνο με την παρέα σου, να διασκεδάσεις, να σκεφτείς, να γελάσεις.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 3 μαγαζιά στην Αθήνα για να παίζεις επιτραπέζια.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το παραδεισένιο μαγαζί της Αθήνας που μοιάζει με νησί των Κυκλάδων.

PLAyCE

Στην συλλογή του PLAyCE υπάρχουν πάνω από 1000 επιτραπέζια παιχνίδια από όλο τον κόσμο. Το προσωπικό θα σας βάλει στο κλίμα του παιχνιδιού, ενώ θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με τους κανόνες.

Παράλληλα, στον χώρο μπορείτε να απολαύσετε μία από τις είκοσι διαφορετικές γεύσεις πραγματικής σοκολάτας ή από τα εικοσιτέσσερα αρώματα φύλλων τσαγιού, original milkshake, χυμούς καθώς και διάφορα άλλα ροφήματα.

Αν πεινάσεις.. μην ανησυχείς! Στο PLAyCE μπορείς να βρεις και νόστιμα σνακ.

Acapus

Λάσκου Β 39, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0764 6573

Σε έναν περιβάλλον που θυμίζει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και κάστρο ιπποτών, το Acapus, σε υποδέχεται για να παίξεις και διασκεδάσεις με την παρέα σου.

Customized χειροποίητα τραπέζια, μεσαιωνικές ξύλινες καμάρες, ασπίδες και σπαθιά συνθέτουν έναν χώρο εμπνευσμένο, ατμοσφαιρικό και μοναδικό στον οποίο πρωταγωνιστές είναι περίπου 500 επιτραπέζια παιχνίδια, από τα πιο δημοφιλή μέχρι τα πιο σπάνια, τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις και να απολαύσεις με την παρέα σου.

Το Acapus άνοιξε τις πύλες του στους φαν των επιτραπέζιων το 1994.

The Game Rules

Αίαντος 10, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 5215 1225

Βρίσκεται σε ένα μικρό στενάκι στους δρόμους του Περιστερίου. Μπορείς να νοικιάσεις το επιτραπέζιο της επιλογής σου. Να μάθεις πως παίζεται από τους έμπειρους παιχνιδογνώστες, χωρίς να διαβάζεις ατέλειωτες οδηγίες. Να το αγοράσεις ή και να το απολαύσεις επιτόπου με την παρέα σου στον φιλόξενο χώρο του. Από τα πιο γνωστά, μέχρι τα πιο σπάνια επιτραπέζια παιχνίδια, εδώ θα τα βρεις όλα.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share