Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

14 Αυγούστου 2022 07:13
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα να απολαύσεις το φαγητό σου στο "Artisanal", που βρίσκεται στην οδό Ζηρίνη 2 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα στέκια στην Κηφισιά.

Στο Artisanal, ετοιμάσου για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Το μαγαζί που οραματίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Βαγγέλης Γερασίμου και ο Κώστας Σκουληκαράκης στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιείς από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζεις.

Το Artisanal, δεν ξεχωρίζει μόνο για το υπέροχο φαγητό του, αλλά και η διακόσμησή του, καθώς και τα δέντρα στον κήπο που έχουν ρίζες από το 1890 και τα εκατό διαφορετικά λουλούδια και φυτά, ξεχωρίζουν επίσης και συνθέτουν ένα μαγικό τοπίο.

Ποτό

Αν πάλι ψήνεσαι για ποτάκι τότε σου προτείνουμε το "Villa Grigio 46", που βρίσκεται στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου 46 στο Παλαιό Φάληρο.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Απόλαυσε το ποτό σου σε μία ειδυλλιακή αυλή, ανάμεσα σε δέντρα και φωτάκια. Μάλιστα, αν είσαι λάτρης του κρασιού, θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο μαγαζί, οι 70 ετικέτες κρασιού και τα περίπου είκοσι ποτήρια συμπληρώνουν μία πλούσια wine list από ελληνικούς και ιταλικούς κυρίως αμπελώνες.

Θέατρο

Αν ψήνεσαι για θεατράκι τότε σου προτείνουμε την παράσταση "Δώρο γενεθλίων", που παίζεται στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη στις 21:30.

Υπόθεση;

Ο Χένρι Πέρκινς επιστρέφει σπίτι από το γραφείο τη βραδιά των γενεθλίων του και αντιλαμβάνεται ότι έχει πάρει τον λάθος χαρτοφύλακα γεμάτο με χαρτονομίσματα.

Μία κωμωδία του Ρέι Κούνι, σε σκηνοθεσία Β. Θωμόπουλου.

Ερμηνεύουν: Μ. Τουμασάτου, Γ. Γεννατάς, Μ. Αθανασίου, Π. Αλμπάνης, Μ. Ράδου. Σκην.: Αντ. Χαλκιάς, Ντ. Νεγκρίν. Κοστ.: Ν. Παναγιώτου.

4 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Σινεμά

Παράλληλα, αν ψήνεσαι για σινεμά, τότε σου προτείνουμε την ταινία "Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς".

Υπόθεση:

Παράφορα ερωτευμένοι, ο Ζορζ και η Καμίγ προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από μικροαστικά στερεότυπα και να μεγαλώσουν το γιο τους Γκαρί με αντισυμβατική ελευθερία. Αλλά η πραγματικότητα έχει διαφορετικά σχέδια…

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Για μπάνιο στη θάλασσα

Μιας και σήμερα είναι Κυριακή, είναι ιδανική μέρα για ένα μπανάκι στη θάλασσα.

Πολύ κοντά στο ακρωτήριο Σούνιο και το ναό του Ποσειδώνα, 64 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας, υπάρχει μία παραλία με ψιλή άμμο και καταγάλανα νερά.

Ο λόγος για την παραλία Λεγραινά.

Μάλιστα, τα Λεγραινά δε θα σου θυμίσουν με τίποτα τις παραλίες της Αττικής που έχεις συνηθίσει. Είναι μια μεγάλη αμμουδιά με γαλάζια νερά και χρυσή άμμο. Ιδανική για να πας μόνος σου, με παρέα ή με την οικογένειά σου. Είναι η παραλία που θα σου θυμίσει νησί αλλά θα μπορείς να πας με το αυτοκίνητό σου μέσα σε περίπου μία ώρα από το σπίτι σου. Είναι από τις λίγες παραλίες στην Αττική που παραμένουν, καθαρές, αυθεντικές και «απάτητες» αν μπορούμε να το πούμε έτσι.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share