Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

13 Αυγούστου 2022 10:01
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα να απολαύσεις το φαγητό σου στον "Foinika Cocina Y Cocteleria Mexicana", που βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 76 στο Χαϊδάρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στο Χαϊδάρι.

Το «Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana» σε ταξιδεύει στο Μεξικό, με την εξωτική διακόσμηση, τις μυρωδιές και την μουσική.

Η ιδέα για το μαγαζί προέκυψε από μια σειρά για τη ζωή του Πάμπλο Εσκοβάρ, όπου οι χαρακτήρες είχαν δημιουργήσει μια χασιέντα με το όνομα «Hacienda Napoles» μέσα στο δάσος της Κολομβίας.

Ποτό

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει για σήμερα το "ZAMBRI", που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου 9 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά.

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

Σινεμά

Αύγουστος και είναι η καλύτερη εποχή για θερινό σινεμά. Για σήμερα σου προτείνουμε την ταινία "Ο Αντικαταστάτης".

Υπόθεση:

Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος αναζητά πληροφορίες για την τύχη ενός αστυνομικού ο οποίος το 1982 ενεπλάκη σε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας και πολιτικής διαπλοκής.

Δείτε το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν ψήνεσαι για θεατράκι τότε μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το "Πάτα το κουμπί" στο Θέατρο Από Κοινού.

Υπόθεση:

Με φόντο μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, που θα μπορούσε να είναι η Αθήνα, παρακολουθούμε μια οικογένεια να προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πολιτική ιλαροτραγωδία που σατιρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Μια παράσταση κοινωνικού περιεχομένου του Άγγελου Πυριόχου σε σκηνοθεσία Π. Μπουγιούρη.

Ερμηνεύουν: Ελ. Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγ. Ξένου. Φωτ.: Γ. Ζιώγαλας.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μπάνιο

Παράλληλα, μια και σήμερα είναι Σάββατο, μπορείς να απολαύσεις ένα μπανάκι για να δροσιστείς και εμείς σου προτείνουμε την πισίνα που βρίσκεται στο Boutique Hotel Athens St George Lycabettus.

Στο εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο, μπορείς να απολαύσεις ένα ονειρικό μπάνιο στην πισίνα που βρίσκεται κάτω από τις πευκόφυτες πλαγιές του Λυκαβηττού και διαθέτει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, στο λόφο του Λυκαβηττού, και πανοραμική άποψη της Αθήνας μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 09:00 -22:00 (το κολύμπι σταματάει στις 20:00). Τιμές: 25 ευρώ ανά άτομο – 40 ευρώ τα δύο άτομα τις καθημερινές & 30 ευρώ ανά άτομο -50 ευρώ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα. Παιδιά κάτω των 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share