Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ΚΠΙΣΝ και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου

Είσαι έτοιμος να τα ανακαλύψεις;

11 Αυγούστου 2022 14:12
5 δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ΚΠΙΣΝ και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ένας δημόσιος χώρος, με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων. Παράλληλα, περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα, καλύπτοντας μια έκταση 210 στρεμμάτων.

Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για τα Sunset DJ sets στο ΚΠΙΣΝ.

Περπάτημα ή Jokking

Το σημείο με το κανάλι είναι ιδανικό μέρος για περπάτημα, ενώ και το καταπράσινο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προσφέρεται για περπάτημα και jokking. Βάλε τα αθλητικά σου και επισκέψου το ΚΠΙΣΝ, για να κάνεις καλό στην υγεία σου, περπατώντας μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο πράσινο.

Βόλτα με το σκυλάκι σου

Το ΚΠΙΣΝ, είναι ένα μέρος που θα λατρέψει και ο σκύλος σου. Με εξαίρεση τους εσωτερικούς χώρους, σε όλο το υπόλοιπο Ίδρυμα, ο σκύλος σου μπορεί να παρευρεθεί.

Ατελείωτο περπάτημα γύρω από το κανάλι ή μέσα στο Πάρκο, σε έναν χώρο ιδανικό για να τρέξει και να περπατήσει ο τετράποδος φίλος σου. Στα συν ότι θα γυμνάσεις και το δικό σου σώμα.

Ποδήλατο

Το ΚΠΙΣΝ, διαθέτει και ποδηλατόδρομο, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις την ποδηλατάδα σου.

Σημειώνεται ότι, το ΚΠΙΣΝ παρέχει δέστρες ποδηλάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες/επισκέπτριες, φέρνοντας μαζί τους την αλυσίδα ποδηλάτου τους.

Να διαβάσεις ένα βιβλίο

Επιπλέον, κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις στο ΚΠΙΣΝ, είναι να διαβάσεις ένα βιβλίο, καθισμένος στο γρασίδι του πάρκου.

Δραστηριότητες

Καθημερινά στον Σταύρο Νιάρχο διοργανώνονται δραστηριότητες, όπως yoga και pilates αλλά και εκθέσεις ή συναυλίες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ελέγχεις τακτικά το επίσημο site του Ιδρύματος για τις τρέχουσες εκδηλώσεις και να κλείνεις την θέση σου.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share