Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

11 Αυγούστου 2022 12:50
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα να απολαύσεις το φαγητό σου στο "Alpino Cucina Italiana", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην οδό Ναϊάδων 4. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στο Παλαιό Φάληρο.

Το Alpino είναι ένα από τα πιο ιστορικά ιταλικά εστιατόρια. Το Alpino άνοιξε το 1973 πάνω στη λεωφόρο Αμφιθέας. Ήταν μια κλασική πιτσαρία της εποχής. Το 1981 η οικογενειακή επιχείρηση μεταφέρθηκε κοντά στην παραλιακή. Ώσπου, το 1997 η επιχείρηση πέρασε στη δεύτερη γενιά της και μετακόμισε στην Παραλιακή, στο σημείο όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Πεντανόστιμα ιταλικά πιάτα σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο.

Ποτό

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει για σήμερα τον "Κόκκινο Λωτό", που βρίσκεται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 5 στο Κέντρο της Αθήνας.

Μια χαλαρωτική, κατακόκκινη γωνιά στο Κέντρο της Αθήνας, ένα μπαρ με έντονα στοιχεία Ιαπωνίας, ορισμένες δόσεις Κούβας, και μπόλικη Καραϊβική σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ενδιαφέρουσα αισθητική και πολιτική, καθώς είναι Self Service bar και έτσι πρώτα θα περάσεις από το μπαρ του και μετά θα αποφασίσεις που θα καθίσεις.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Σινεμά

Πέμπτη σήμερα και νέες ταινίες θα προβληθούν στο σινεμά. Για σήμερα προτείνουμε την ταινία "Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι".

Υπόθεση:

Ένας Ιταλός βιβλιοπώλης ζει με την ανάπηρη κόρη του στο Παρίσι. Η φουριόζα εισβολή μιας ηθοποιού στη ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήσυχη καθημερινότητά του.

Trailer:

Δείτε εδώ που παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν ψήνεσαι για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση "Περσέας και Ανδρομέδα", που παίζεται στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου, στη Νέα Μάκρη.

Υπόθεση:

Πρωτότυπη θεατρική μεταφορά του αρχαίου ελληνικού μύθου του Περσέα, γιου του Δία και της Δανάης, βασιλοπούλας του Άργους, επενδυμένη με παραδοσιακή μουσική.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share