Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

3 άκρως τρομακτικά escape rooms στην Αθήνα - Αντέχεις;

Έχεις τα κότσια;

10 Αυγούστου 2022 16:12
3 άκρως τρομακτικά escape rooms στην Αθήνα - Αντέχεις;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόση αντοχή έχεις στις ταινίες τρόμου, μέχρι να αρχίσεις να τσιρίζεις από φόβο; Και πώς θα σου φαινόταν να περάσεις μερικές ώρες σε ένα δωμάτιο που θα ζωντανέψει μπροστά σου τρομακτικές σκηνές θρίλερ; Ή μήπως είσαι από αυτούς που έχουν κότσια;

Αν πιστεύεις ότι αντέχεις τότε τα παρακάτω escape room τρόμου είναι για σένα.

Παράλληλα, μην ξεχάσετε τα Sunset DJ sets που διοργανώνονται κάθε Τετάρτη στο ΚΠΙΣΝ.

ERIC'S WILL

Bibury England 1948

Μια ιστορία αγάπης και γαλήνης εξελισσόταν σε ένα περιβάλλον όπου οι πολύχρωμες νότες της μουσικής ηχούσαν μέσα από την οικία του Eric Jonathan μέχρι που κάτι αναπόφευκτο θα άλλαζε για πάντα την τροπή των πραγμάτων ... Κάτι σκοτεινό συνέβη και ηταν φανερό διότι δυνατά ουρλιαχτά ακούγονταν από άκρη σε άκρη και είχαν φέρει πλέον την αναστάτωση σε όλο το χωριό μέχρι που μια μέρα η σιωπή έπνιξε αυτήν την οικία και από τότε δεν γνωρίζει κανείς τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πόρτα... Φήμες λένε ότι μετά από τόσα χρόνια θα είναι ασφαλές να την περάσεις αλλά μπορεί και όχι ...

Κλείσε εδώ την θέση σου

The Last Chance

Ένα τηλεφώνημα που ίσως αλλάξει την ζωής σας!
Ο λόγος, για κάτι χρυσές λίρες ξεχασμένες σε μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη.
Μετά από όσα συνέβησαν εκεί, κανείς δεν τόλμησε να ξανά πλησιάσει σε αυτήν.
Όσοι μπήκαν στην έπαυλη τα ίχνη τους χάθηκαν, δεν έμαθε ποτέ κανείς τι απέγιναν...

3 άκρως τρομακτικά escapes room στην Αθήνα - Αντέχεις;

Εσύ και οι παρέα σου φτάνοντας στα αυτιά σας η πληροφορία αυτή, παίρνετε την απόφαση να επισκεφτείτε την έπαυλη.

Νομίζοντας ότι θα είναι απλά μια ληστεία...

Κλείσε τώρα την θέση σου

The House of Mary Shaw

Γεννήθηκε το 1869. Δεν είχε φίλους, μόνο τις κούκλες της. Μεγαλώνοντας απέκτησε μια συλλογή από 101 κούκλες, με την καθεμία να έχει όνομα και προσωπικότητα. Η αγαπημένη της ήταν ο Billy.

Άρχισε να δίνει παραστάσεις, όταν σε μια από αυτές ένας θεατής την αμφισβήτησε. Η οργή της Mary την οδήγησε στο να απαγάγει και να σκοτώσει τον θεατή. Η οικογένεια του και οι ντόπιοι την υποπτεύθηκαν και μια μέρα την δολοφόνησαν, αναγκάζοντας την να ουρλιάξει, ξεριζώνοντας τη γλώσσα της.

3 άκρως τρομακτικά escapes room στην Αθήνα - Αντέχεις;

Το σώμα της πάρθηκε από την πολιτεία για ταφή. Τελευταία επιθυμία της να την θάψουν με τις κούκλες της. Η κηδεία τελέστηκε κανονικά, αλλά...έλειπε μια κούκλα, ο αγαπημένος της Billy...και τότε ξεκίνησαν όλα.

Η Mary Shaw έπαιρνε σάρκα και οστά μέσω αυτού. Φόνοι με πτώματα που είχαν ξεριζωμένη γλώσσα ξεκίνησαν στο χωριό! Πολλοί χωριανοί μπήκαν στο σπίτι της προσπαθώντας να βρουν τη σατανική κούκλα που της έδινε δύναμη, μα κανείς δε βγήκε ζωντανός.

Το σπίτι της Mary Shaw είναι εδώ... Φήμες λένε πως ο χώρος που ζούσε ήταν πολύ ιδιαίτερος... Θα τολμήσετε να μπείτε και να σταματήσετε το κακό?

Beware the stare of Mary Shaw...

Κλείσε τώρα την θέση σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share