Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης με συνοδεία μουσικής

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ

8 Αυγούστου 2022 10:05
Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης με συνοδεία μουσικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο; Αν υπάρχει μια βραδιά μέσα στον χρόνου που δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τον ουρανό, τότε χωρίς αμφιβολία είναι αυτή της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 6 ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με απίστευτη θέα.

Φέτος, το καλοκαίρι του 2022, η Πανσέληνος του Αυγούστου, "πέφτει" στις 12 του μήνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, απογειώνει την βραδιά, γιορτάζοντας με με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του στις 9 μ.μ.

Η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελείται από αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι είναι παράλληλα μουσικοί υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης που έχουν φοιτήσει σε διάφορα ωδεία της χώρας και έχουν καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία μετά από εξετάσεις. Η Μπάντα συμμετέχει σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού και ηγείται της παρέλασης των αποδήμων Ελλήνων που πραγματοποιείται στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Την μπάντα διευθύνει ο Επισμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος. Ερμηνεύουν: Έλενα Ορφανίδη και Άγγελος Μουσίκας.

Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης με συνοδεία μουσικής

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Tην Παρασκευή 12 Αυγούστου και το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022, το εστιατόριο του Μουσείου θα προσφέρει ένα ξεχωριστό μενού για τους επισκέπτες του, με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου (τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 9000915).

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share