Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

''MAGIC & ILLUSIONS": Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα στην Νέα Μάκρη, σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

8 Αυγούστου 2022 09:27
''MAGIC & ILLUSIONS
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του επιστρέφουν με το νέο show, ''MAGIC & ILLUSIONS", το οποίο μπορείς να απολαύσεις σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο Αθλητικό Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικές από τις καλύτερες πισίνες στην Αθήνα για ατελείωτες βουτιές.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων, το οποίο θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, μέσα από νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίσει την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share