Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

17 Ιουλίου 2022 08:53
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το ταϊλανδέζικο εστιατόριο "ANDAMAN", που βρίσκεται στην οδό Αλόπης 65 στα Πετράλωνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στα Πετράλωνα.

Ένα Ταϊλανδέζικο εστιατόριο, με διακόσμηση και φαγητά σε ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Τα πιάτα του αποτελούν μια γνήσια εκπροσώπηση της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε ένα άκρως επεξηγηματικό μενού.

Κοκοφοίνικες, ethnic διακοσμητικά, κόκκινα φωτιστικά με πλεχτά καπέλα και μεγάλες μαξιλάρες συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι, τότε για σήμερα, σου προτείνουμε το "Madeira", που βρίσκεται στην οδό Πεύκων 1 στο Ηράκλειο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Ηράκλειο.

Τα ασβεστωμένα τοιχάκια, τα φυτά και τα boho στοιχεία σε μεταφέρουν αμέσως σε ένα Κυκλαδίτικο νησί. Το βράδυ που πέφτει σκοτάδι, ο ειδυλλιακός φωτισμός στο Madeira, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα cocktail bar σε νησί.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για ταινιάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την ταινία "Η χώρα των νομάδων", που παίζεται στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, στον Θερινό Κινηματογράφο ΑΒ*.

Υπόθεση:

Η Χώρα των Νομάδων (αγγλικά: Nomadland) είναι ο τίτλος μιας Αμερικανικής δραματικής ταινίας του 2020. Η ταινία γράφεται, σκηνοθετείται και παράγεται από την Κλοέ Ζάο, ενώ πρωταγωνιστεί η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ως μια γυναίκα, που αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη της και να αρχίσει να περιπλανιέται στις ΗΠΑ, αφού ο σύζυγος της πεθαίνει. Ο Ντέιβιντ Στράθερν εμφανίζεται σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι πραγματικοί νομάδες Λίντα Μέι και Μπομπ Γουέλς κάνουν σύντομες εμφανίσεις.

Trailer:

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τους αγαπημένους Gadjo Dilo στο Gazarte Roof Stage.

O ιδιαίτερος τους ήχος, ο "Manouche De Grec" όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Aυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Από την άλλη αν ψήνεσαι για θεατράκι τότε σου προτείνουμε το «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!», το νούμερο 1 μιούζικαλ στον κόσμο, που θα παιχτεί στο City garden Theater.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, για την ίδια την παράσταση, αλλά και για τα αγαπημένα τραγούδια του και έχει αναδειχτεί παγκοσμίως ως το πιο διασκεδαστικό feel good μιούζικαλ όλων των εποχών, έρχεται φέτος το καλοκαίρι, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, στο CITY GARDEN FESTIVAL, που μεταμορφώνεται σε μια όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού, για να υποδεχτεί το κοινό!!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna Sheridan θα ερμηνεύσει η Νάντια Κοντογεώργη. Μαζί της στο ρόλο του Sam Carmichael θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της Sophie Sheridan, τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Bill Austin, τον Ιβαν Σβιτάιλο στο ρόλο του Harry Bright, την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Tanya, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Rosie και τους Ίαν Στρατή – Νίκο Κύρτσο στο ρόλο του Sky.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share