Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

16 Ιουλίου 2022 09:17
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "Nikkei Peruvian Restobar" που βρίσκεται στην οδό Δεινοκράτους 10 στην Αθήνα και είναι μια πολύ όμορφη ταράτσα που σε ταξιδεύει εκτός Ελλάδας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερες ταράτσες για φαγητό και ποτό που αξίζει να επισκεφτείς.

Με το που πατήσεις το πόδι σου στο Νikkei θα ταξιδέψεις. Το αποτέλεσμα της μίξης δυο πολιτισμών, Ιαπωνίας και Περού και οι επιρροές από την Ισπανία αλλά και από Κίνα, συνθέτουν ένα "μαγικό" και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Με έμφαση στη φιλοσοφία της λιτής κουζίνας, στις καλές πρώτες ύλες, στην άριστη τεχνική και με τελικό στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα, κάθε υλικό καταφέρνει να έχει την μοναδικότητα που του αρμόζει.

Το εστιατόριο Nikkei, είναι το πρώτο περουβιανό που άνοιξε στην Ελλάδα το 2015, σε μια από τις παλαιότερες συνοικίες των Αθηνών στο Κολωνάκι.

Το 2015 το εστιατόριο βραβεύτηκε από τα Tasty Guide Awards, ως το καλύτερο new restaurant.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το "Big Mouth" που βρίσκεται στην οδό Γυφτοπούλου 8 στο Χαλάνδρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Χαλάνδρι.

Το Big Mouth, είναι έναν ιδανικό μαγαζί στο Χαλάνδρι για να απολαύσεις το ποτό σου, καθώς από τα πρώτα καλοκαιρινά απογεύματα λειτουργεί η ταράτσα σου, η οποία έχει ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και εξωτικό τοπίο. Οι μουσικές που θα ακούσετε, κινούνται σε soul, funk, jazz και blues ρυθμούς... ιδανική μουσική για να ακούτε ενώ πίνετε το cocktail σας.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για ταινιάκι τότε σου προτείνουμε μια παλιά κλασσική ταινία με τίτλο "Ο Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να Περνούν".

Υπόθεση:

Στην κατεχόμενη από τους ναζί Τσεχοσλοβακία, ο νεαρός Μίλος, υπάλληλος σε έναν επαρχιακό σιδηροδρομικό σταθμό, ξεκινάει ένα ταξίδι σεξουαλικής αφύπνισης και συνειδησιακής ωρίμανσης, που θα τον οδηγήσει σε μια ηρωική πράξη αντίστασης κατά των Γερμανών.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τους Moderat ζωντανά στο Ηρώδειο.

Οι Moderat έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του top electronic act του πλανήτη, καθώς έχουν τη μοναδική ικανότητα να σε κάνουν να χορεύεις αλλά και να δακρύζεις από συγκίνηση. Κι επειδή συνδυάζουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα με ένα state of the art οπτικό θέαμα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους ξεφεύγουν από την έννοια της συναυλίας και περνούν στη σφαίρα της καλλιτεχνικής εμπειρίας.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Θέατρο

Επιπλέον, αν ψήνεσαι για θέατρο σου προτείνουμε την ξεκαρδιστικά αστεία επιτυχία του West End, "Δώρο Γενεθλίων", του Master της κωμωδίας Ray Cooney, γεμάτη παρεξηγήσεις. διασκέδαση και δυνατά γέλια, έρχεται στο Θέατρο Λαμπέτη από 12 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου.

Το έργο:

Τι θα κάνατε αν γυρίζατε σπίτι από το γραφείο τη βραδιά των γενεθλίων σας και ανακαλύπτατε ότι είχατε πάρει λάθος χαρτοφύλακα στο τρένο με 1.735.000 £ σε μεταχειρισμένα χαρτονομίσματα !; . Λοιπόν ο Henry Perkins αποφασίζει να πετάξει στην ηλιόλουστη Ισπανία με τη σύζυγό του Jean και τους καλύτερους φίλους του, Vic & Betty . Tο αποτέλεσμα είναι η γυναίκα του να αρχίζει να πίνει , να συλληφθεί ο καλύτερός του φίλος, ένας αδερφός ξαπλωμένος στο νεκροτομείο, ένας άλλος αδελφός να μεταναστεύσει στην Αυστραλία, ένας ταξιτζής να φύγει από το σπίτι του, δύο αστυνομικοί να τον κυνηγούν με μανία , ένας Ολλανδός δολοφόνος με σπασμένο πόδι... και το μπέρδεμα συνεχίζεται!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share