Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

15 Ιουλίου 2022 11:02
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "NORMA gastropub" που βρίσκεται στην οδό Αιμιλίου Βεάκη 19 στο Περιστέρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στο Περιστέρι.

Σε έναν χώρο με minimal industrial αισθητική, μπορείς να απολαύσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι. Το μενού του μαγαζιού εστιάζει στις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, ενώ κάνει την διαφορά εμπλουτίζοντας τα πιάτα με δημιουργικές επιρροές από τη σύγχρονη γαστρονομία.

Παράλληλα, στο Norma θα βρεις μια λίστα με εκλεκτά κρασιά και πολύ γευστικά cocktails.

Bar

Για ποτάκι σήμερα σου προτείνουμε να επισκεφτείς το "Ermou 18 Beyond The Horizon", που βρίσκετε όπως προδίδει και το όνομα του στην Ερμού 18 και πρόκειται για μια από τις ωραιότερες ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά με ταράτσα στην Αθήνα.

Έχεις κυριολεκτικά πιάτο την Ακρόπολη, σχεδόν νιώθεις ότι την ακουμπάς. Η αισθητική είναι monimal boho, τα cocktail γευστικά και τα πιάτα τα οποία ακόμα και αν είναι κλασσικά, βάζουν την δικιά τους πινελιά και τα κάνουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Σινεμά

Αν πάλι ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία "Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο".

Υπόθεση:

Η Γιούλια, μια νεαρή γυναίκα γύρω στα τριάντα, προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από ένα διαρκές υπαρξιακό τέλμα, ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί μια ταραχώδη ερωτική ζωή.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα τραγουδάνε οι Judas Priest στην Πλατεία Νερού.

Oι "metal gods" φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στην κορυφή του σκληρού ήχου! Μαζί τους, οι προκλητικοί Cradle of Filth, το supergroup των Dead Daisies και οι Black Soul Horde.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν θέλεις να απολαύσεις μια θεατρική παράσταση τότε σου προτείνουμε την "Μεγάλη Πλεκτάνη" του Jordi Galceran που παίζεται σήμερα δωρεάν στο Αττικό Άλσος.

Στο θεατρικό πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα. Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας και Κατερίνα Νικολοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις και δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Το έργο:

Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα…
Είναι οι ήρωες της πολύ έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran "Η μεγάλη πλεκτάνη (Fuga"), σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και παραγωγή της Erofili Productions, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω του www.ticketservices.gr.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share