Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

13 Ιουλίου 2022 11:33
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το λατινοαμερικάνικο εστιατόριο "Che Cocina y Barra Sudamericana", που βρίσκεται στην οδό Καραΐσκου 151 στον Πειραιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά.

Σε έναν ξεχωριστό χώρο το Che Cocina y Barra Sudamericana προσφέρει λατινοαμερικάνικη κουζίνα. Η persona της Φρίντα Κάλο που εκτείνεται σε 14 μέτρα ύψος και η πιο χρωματιστή, πρωτότυπη και τελείως latin αυλή του Πειραιά σε περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι, τότε σου προτείνουμε για σήμερα το "Buba Bistrot Exotique" που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη 4 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά.

Το Buba, που βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο του Μπενάκειου βρεφονηπιακού σταθµού, σε ταξιδεύει με το που πατήσεις το πόδι σου στο μαγαζί, Ταϊλάνδη και Βιετνάµ. Τα έντονα χρώµατα και οι πινελιές πολυτέλειας κυριαρχούν στον χώρο, ο οποίος θα σε βγάλει εκτός Ελλάδας και θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά τοπία.

Στο μαγαζί θα βρεις μια μεγάλη λίστα κρασιών και πολύ γευστικά κοκτέιλ, δημιουργίες του εμπνευσμένου μπάρμαν.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για θερινό σινεμαδάκι, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την ταινία "Το Μαχαίρι στο Νερό", μια ταινία του 1962, ιδανική για να απολαύσεις κάτω από τα αστέρια.

Υπόθεση:

Ένα ζευγάρι πηγαίνει σε μια λίμνη για να περάσει το σαββατοκύριακο στο μικρό γιοτ του. Στο δρόμο θα πάρει με οτοστόπ έναν νεαρό, ο οποίος θα τους συνοδέψει στο πλοίο. Εκεί θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι ανταγωνισμού ανάμεσα στους άντρες, το οποίο λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται σήμερα στο Faliro Summer Theater.

Πέρασαν πάνω από είκοσι χρόνια. Ο ζωντανός δίσκος που ηχογραφήθηκε εκείνο το βράδυ στον Λυκαβηττό, εξακολουθεί να μας ταξιδεύει. Φέτος, παίζει ξανά μαζί μας για να γιορτάσουμε το εδώ και τώρα!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share