Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Το πιο σουρεαλιστικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού στο πάρκο Ελευθερίας

Ο DJ PAN έρχεται απευθείας από την Μύκονο και φέρνει μαζί τα party vibes του νησιού

11 Ιουλίου 2022 16:04
Το πιο σουρεαλιστικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού στο πάρκο Ελευθερίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το glo μας προσκαλεί στο πιο σουρεαλιστικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού, όπου ο μυκονιάτικος κοσμοπολιτισμός δίνει ραντεβού με το πολύμορφο hype της ελληνικής πρωτεύουσας, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο «σημείο μηδέν» της αθηναϊκής διασκέδασης, το Noah (Πάρκο Ελευθερίας).

Παράλληλα, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Θέατρο Άλσος την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Το πάρτι φιλοδοξεί να γίνει το μουσικοχορευτικό όχημα, το οποίο, με καύσιμα την παρέα, την καλή μουσική και τον χορό, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του zerOpoint, ένα «παράλληλο σύμπαν» ευφορίας, εντός του οποίου θα ζήσουμε και θα γιορτάσουμε όλα όσα είμαστε – μαζί και τις αντιθέσεις, που μας κάνουν τόσο ξεχωριστούς και μοναδικούς – χωρίς τους συμβιβασμούς και τις δεύτερες σκέψεις, που θα μας κρατήσουν μακριά από το dance floor.

Εδώ, διλήμματα όπως «Μύκονος ή Αθήνα», «νησί ή πόλη», «Deep house ή Ethnic» δεν χωράνε, καθώς θα καταρριφθούν από τα έμπειρα χέρια του resident DJ στο Alemagou, PAN, ο οποίος και θα δώσει τον παλμό, όπως πολύ καλά εκείνος ξέρει.

Το πιο σουρεαλιστικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού στο πάρκο Ελευθερίας

Ο DJ PAN έρχεται απευθείας από την Μύκονο, φέρνει μαζί τα party vibes του νησιού των ανέμων, για να βρεθεί στα decks της ατμοσφαιρικής και πάντα φιλόξενης αυλής του Noah, για Deep House & Ethnic sounds. Στο πλευρό του DJ PAN, στα strings, θα εμφανιστεί ο Slabo, απευθύνοντας κι αυτός από τη μεριά του, ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση, σε όσους λαχταρούν την απόλυτη εμπειρία clubbing, να κάνουν «θόρυβο» που θα ηχήσει από το Πάρκο Ελευθερίας, έως τις παραλίες της Μυκόνου!

Εξασφάλισε εδώ την πρόσκληση σου

Ώρα έναρξης: 20:00

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share