Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

10 Ιουλίου 2022 07:22
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα ψαράκι στο "Σαρδελάκι με θέα" που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 στην Βουλιαγμένη.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ψάρι στην Αθήνα.

Με θέα στο Σαρωνικό και το πεντανόστιμο φαγητό, το Σαρδελάκι, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Επέλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από φρέσκα όστρακα ή ένα μεγάλο ψάρι στα κάρβουνα.

Bar

Για ποτάκι σου προτείνουμε το "bookAli" που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 236 στον Χολαργό. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στον Χολαργό.

Ένα ανεπιτήδευτα ζεστό περιβάλλον, με αισθητική, χρώμα και υπέροχες λεπτομέρειες διακόσμησης. Στο μαγαζί θα βρεις signature προτάσεις, η λίστα συγκεντρώνει περίπου δώδεκα, με καλή κατανομή σε όλα τα βασικά ποτά.

Σινεμά

Αν πάλι σήμερα ψήνεσαι για θερινό σινεμαδάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την κωμωδία "Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3".

Υπόθεση:

Το ζεύγος Βερνέιγ ετοιμάζεται να γιορτάσει την 40ή επέτειο γάμου, όμως οι γαμπροί της πολυπολιτισμικής οικογένειάς τους βάζουν παράδοξα εμπόδια στα σχέδιά τους.

Trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν έχεις όρεξη για θέατρο τότε σου προτείνουμε το νούμερο 1 μιούζικαλ «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!», που παίζεται στο City garden Theater.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, για την ίδια την παράσταση, αλλά και για τα αγαπημένα τραγούδια του και έχει αναδειχτεί παγκοσμίως ως το πιο διασκεδαστικό feel good μιούζικαλ όλων των εποχών, έρχεται φέτος το καλοκαίρι, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, στο CITY GARDEN FESTIVAL, που μεταμορφώνεται σε μια όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού, για να υποδεχτεί το κοινό!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna Sheridan θα ερμηνεύσει η Νάντια Κοντογεώργη. Μαζί της στο ρόλο του Sam Carmichael θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της Sophie Sheridan, τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Bill Austin, τον Ιβαν Σβιτάιλο στο ρόλο του Harry Bright, την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Tanya, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Rosie και τους Ίαν Στρατή – Νίκο Κύρτσο στο ρόλο του Sky.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share