Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

7 Ιουλίου 2022 11:24
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "Tokyo Joe" που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιονικών 310 στο Νέο Ψυχικό. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στο Νέο Ψυχικό.

Πριν ακόμα μπεις στο εστιατόριο θα διακρίνεις την άκρως ελκυστική ατμόσφαιρα του Tokyo Joe, από την φωτεινή ταμπέλα του και από τον ζεστό φωτισμό που φεγγοβολά από τον γυάλινο διάδρομο που οδηγεί στην κεντρική είσοδο του μαγαζιού.

Την ευγενική εξυπηρέτηση την αντιλαμβάνεσαι με το που θα μιλήσεις με τον πρώτο υπάλληλο. Με ευγενικό καλωσόρισμα σε υποδέχονται στο μαγαζί, ενώ εσύ έχεις δει τον ατμοσφαιρικό στολισμό και ανυπομονείς να κάτσεις στο τραπέζι σου.

Οι μυρωδιές σε κατακλύζουν και η χαρούμενη μουσική σου δημιουργεί ένα ασυναίσθητο χαμόγελο. Το πράσινο χρώμα της φύσης και τα φυτά που περιτριγυρίζουν το εστιατόριο σου φτιάχνουν το κέφι.

Οι επιλογές στο μενού είναι πολλές και ικανές να καλύψουν κάθε γούστο, ακόμα και το πιο απαιτητικό. Μην παραλείψεις, να πάρεις σαλάτα, είναι πραγματικά πεντανόστιμες. Στα sushi θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία... δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις.

Bar

Για ποτό το Athensmagazine.gr, σου προτείνει σήμερα το "Juan Rodriguez", που βρίσκεται στο στενό της Παλλάδος στον αριθμό 3 στο Ψυρρή και παλαιώνει αποστάγματα και τα χρησιμοποιεί σε κλασικά cocktail ενώ παράλληλα σερβίρει πιάτα ιδανικά για να καταναλωθούν στη μπάρα.

Στην ουσία, πρόκειται για μία μίξη Νέας Ορλεάνης και μακρινού Παναμά. Ο εξωτικός Παναμάς είναι και ο τόπος γέννησης του Juan Rodriguez, του προσώπου όπου βασίστηκε η ιδέα του bar restaurant που ανοίγει τις πύλες του από νωρίς το πρωί, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου για όλη την ημέρα.

Σινεμά

Παράλληλα, καθώς σήμερα είναι Πέμπτη, κυκλοφορούν νέες ταινίες στον κινηματογράφο και το Athensmagazine.gr σου προτείνει την ταινία "Thor: Love and Thunder".

Υπόθεση:

Όταν ο Γκορ, ο Σφαγέας των Θεών, απειλεί την ειρήνη στον γαλαξία, ο Θορ ενεργοποιεί ξανά τις δυνάμεις του ελπίζοντας να τον κατατροπώσει και μαζί να βρει ένα νέο νόημα στη ζωή του.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Συναυλία

Αν σήμερα θέλεις να απολαύσεις μία ωραία συναυλία, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μια υπερπαραγωγή που στηρίζεται σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ένα άκρως εντυπωσιακό stage, μια πολύ μεγάλη ορχήστρα θα συνοδέψει τις αξέχαστες επιτυχίες του σε ένα θέαμα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Προπώληση εισιτηρίων TICKETMASTER

Θέατρο

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις μια καλή θεατρική παράσταση, τότε σου προτείνουμε τον "Φιλοκτήτη του Σοφοκλή" στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Πλοκή:

Ο Φιλοκτήτης, εγκαταλελειμμένος στην ακατοίκητη Λήμνο λόγω της αγιάτρευτης πληγής του, έρχεται αντιμέτωπος με τους συντρόφους του δέκα χρόνια μετά, όταν επιχειρούν με δόλο να του αποσπάσουν το ανίκητο τόξο του Ηρακλή, καθώς χωρίς αυτό είναι αδύνατη η άλωση της Τροίας, σύμφωνα με τον χρησμό του μάντη Έλενου. Το σχέδιο οργανώνει ο Οδυσσέας και αναλαμβάνει να το φέρει εις πέρας ο ιδεαλιστής Νεοπτόλεμος.

Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο και η έξοδος από το νησί μοιάζει αδύνατη, εκτός και αν οι τρεις ήρωες μοιραστούν τα μυστικά και τις ιστορίες τους, και ρίξουν φως στις σκιές του παρελθόντος και του παρόντος.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share