Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

2 Ιουλίου 2022 08:28
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "TEN Modern Asian", που βρίσκεται στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά.

Το All-day cafe restaurant TEN Modern Asian στον Πειραιά βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της μαρίνας Ζέας και σε καλεί να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και να ταξιδέψεις στην ασιατική κουζίνα που σου προσφέρει.

Bar

Αν πάλι για σήμερα ψήνεις ποτάκι τότε σου προτείνουμε το ZAMBRI, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου 9 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα στέκια στην Κηφισιά.

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

Σινεμά

Για θερινό σινεμαδάκι του Athensmagazine.gr προτείνει την ταινία "Blow-Up", μια διαχρονική ταινία του 60

Υπόθεση:

Στο Swinging London των 60s ένας επιτυχημένος φωτογράφος μόδας φωτογραφίζει τυχαία μια γυναίκα στο πάρκο και ανακαλύπτει πως έχει μπλεχτεί σε μια πιθανή υπόθεση φόνου..

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Αν σήμερα η καρδούλα σου χτυπάει για θέατρο τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να δεις την θεατρική παράσταση "ΗΛΕΚΤΡΑ" του Ευριπίδη, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Υπόθεση:

Όταν η Ηλέκτρα παρουσιάζεται το 413 π.Χ. η Αθήνα είναι κλονισμένη από τον μακρόχρονο Πόλεμο· σε λίγους μήνες θα έρθει και η οδυνηρή και ταπεινωτική ήττα στη Σικελική Εκστρατεία. Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη, πρόδρομος των μεγάλων κειμένων του ελισαβετιανού θεάτρου και απαρχή του ψυχολογικού θεάτρου,βρίσκεται σε ένα επισφαλές σημείο σύγκλισης: εκεί που θεοί και άνθρωποι πρέπει να αναθεωρήσουν τον κόσμο τους σε μια εποχή αμφιβολίας και απομυθοποίησης.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Η Ηλέκτρα ζει στο περιθώριο της πόλης και της ζωής, σε έναν ταπεινωτικό γάμο που της επέβαλαν. Ο Ορέστης, επικηρυγμένος από το Παλάτι, έρχεται για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και τα δεινά του ίδιου και της αδελφής του, οδηγημένος από τον χρησμό του Απόλλωνα. Τα δύο αδέλφια βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να αποκαταστήσουν την τάξη και να αποδώσουν, όπως πιστεύουν, δικαιοσύνη. Η σκοτεινή προσμονή της εκδίκησης και το χρέος που οδηγεί στη μητροκτονία θα γεννήσουν τη φρίκη και όχι τη λύτρωση. Για πρώτη φορά στον Ευριπίδη, ο φόνος διερευνάται σε σχέση με τις ψυχολογικές του συνέπειες. Η αναμέτρηση με το παράδοξο της ύπαρξης, τα θυελλώδη συναισθήματα, η ανατομία του ψυχισμού των ηρώων και τα καίρια και διαχρονικά διλήμματα καθιστούν την Ηλέκτρα έργο μοναδικά ανατρεπτικό και σύγχρονο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Αν πάλι σήμερα έχεις όρεξη για μουσικούλα, τότε μπορείς να απολαύσεις τον ένα και μοναδικό Γιάννη Πάριο στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μια μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share