Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

30 Ιουνίου 2022 12:58
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Cupola", που βρίσκεται στην οδό Ευφορίωνος 13 στην Αθήνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες.

Το CUPOLA είναι μια μοντέρνα trattoria σε έναν όμορφο και ζεστό πεζόδρομο στο Παγκράτι που άνοιξε τις πόρτες του το 2017 για να μας ταξιδέψει μέσα από την αυθεντική Ιταλική κουζίνα του.

Η Cozy ατμόσφαιρα και το πάντρεμα παραδοσιακού με μοντέρνου, σε τραβούν να περάσεις την πόρτα του μαγαζιού ξανά και ξανά.

Bar

Για ποτάκι το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα το "The Dalliance House", που βρίσκεται στην οδό Κυριαζή 19 στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα στέκια στην Κηφισιά.

Το "The Dalliance House", είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι, ένα διατηρητέο κτήριο το οποίο κουβαλά στα θεμέλια του άπειρες αναμνήσεις και πάρτι. Ένα αριστοκρατικό νεοκλασικό ψηλοτάβανο αρχοντικό. Το ξύλο του μοναστηριακού συνυπάρχει αρμονικά με το ξύλο της μπάρας και της κάβας που απλώνεται από το πάτωμα μέχρι και την οροφή. Ο 19ος αιώνας συναντιέται με τον 21ο σε ένα σκηνικό γεμάτο ρετρό αέρα και μοντέρνα αισθητική.

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η εβδομάδα νέων ταινιών, οπότε αν θέλετε να απολαύσετε θερινό σινεμαδάκι και να χαλαρώσετε, το Athensmagazineg.gr, σας προτείνει την ταινία "Η Χαμένη Κόρη".

Υπόθεση:

Μια χωρισμένη Αγγλίδα καθηγήτρια έρχεται στις Σπέτσες για ολιγοήμερες διακοπές. Σύντομα, όμως, μικρές συμπτώσεις ξυπνούν σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν της ως νεαρής μητέρας.

Trailer:

Δείτε εδώ που προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Αν πάλι σήμερα θέλετε να απολαύσετε μια ωραία και ποιοτική θεατρική παράσταση, τότε σας προτείνουμε να δείτε, την "ΗΛΕΚΤΡΑ" του Ευριπίδη, στο Βεάκειο Θέατρο.

Υπόθεση

Όταν η Ηλέκτρα παρουσιάζεται το 413 π.Χ. η Αθήνα είναι κλονισμένη από τον μακρόχρονο Πόλεμο· σε λίγους μήνες θα έρθει και η οδυνηρή και ταπεινωτική ήττα στη Σικελική Εκστρατεία. Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη, πρόδρομος των μεγάλων κειμένων του ελισαβετιανού θεάτρου και απαρχή του ψυχολογικού θεάτρου,βρίσκεται σε ένα επισφαλές σημείο σύγκλισης: εκεί που θεοί και άνθρωποι πρέπει να αναθεωρήσουν τον κόσμο τους σε μια εποχή αμφιβολίας και απομυθοποίησης.

Η Ηλέκτρα ζει στο περιθώριο της πόλης και της ζωής, σε έναν ταπεινωτικό γάμο που της επέβαλαν. Ο Ορέστης, επικηρυγμένος από το Παλάτι, έρχεται για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και τα δεινά του ίδιου και της αδελφής του, οδηγημένος από τον χρησμό του Απόλλωνα. Τα δύο αδέλφια βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να αποκαταστήσουν την τάξη και να αποδώσουν, όπως πιστεύουν, δικαιοσύνη. Η σκοτεινή προσμονή της εκδίκησης και το χρέος που οδηγεί στη μητροκτονία θα γεννήσουν τη φρίκη και όχι τη λύτρωση. Για πρώτη φορά στον Ευριπίδη, ο φόνος διερευνάται σε σχέση με τις ψυχολογικές του συνέπειες. Η αναμέτρηση με το παράδοξο της ύπαρξης, τα θυελλώδη συναισθήματα, η ανατομία του ψυχισμού των ηρώων και τα καίρια και διαχρονικά διλήμματα καθιστούν την Ηλέκτρα έργο μοναδικά ανατρεπτικό και σύγχρονο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τραγουδάει ο Anser, ο οποίος γιορτάζει 15 χρόνια «Εν Δράσει».

Ο Σπαρτιάτης ράπερ Anser συνεχίζει να βάζει φωτιά συναυλιακά στην Αθήνα και δίνει ραντεβού με το κοινό του σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή, στην Τεχνόπολι Δήμου Αθηναίων.

Στη σκηνή δίπλα του θα βρεθούν οι Βέβηλος, Xplicit, Buzz, Novel 729, Tiny Jackal, Andri J, Wedding Singers και Julio.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share