Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

26 Ιουνίου 2022 10:51
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Σαρδελάκι με θέα", που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 στη Βουλιαγμένη, για να απολαύσεις ψαράκια. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στην Αθήνα για ψαράκι.

Με θέα στο Σαρωνικό και το πεντανόστιμο φαγητό, το Σαρδελάκι, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Επέλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από φρέσκα όστρακα ή ένα μεγάλο ψάρι στα κάρβουνα.

Bar

Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό ή ένα ωραίο cocktail τότε σου προτείνουμε το Villa Grigio 46, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου 46 στο Παλαιό Φάληρο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Παλαιό Φάληρο.

Απόλαυσε το ποτό σου σε μία ειδυλλιακή αυλή, ανάμεσα σε δέντρα και φωτάκια. Μάλιστα, αν είσαι λάτρης του κρασιού, θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο μαγαζί, οι 70 ετικέτες κρασιού και τα περίπου είκοσι ποτήρια συμπληρώνουν μία πλούσια wine list από ελληνικούς και ιταλικούς κυρίως αμπελώνες.

Σινεμά

Αν θέλεις να κλείσεις την εβδομάδα σου με ένα θερινό σινεμαδάκι, τότε μπορείς να κλείσεις εισιτήριο για την ταινία "Elvis".

Υπόθεση:

Η μετεωρική διαδρομή του νεαρού Έλβις Πρίσλεϊ από το Τουπέλο του Μισισίπι μέχρι το θρόνο του βασιλιά του ροκ μέσα από τα μάτια τού ατζέντη του Τομ Πάρκερ.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται

Θέατρο

Αν αγαπάς το θέατρο και θέλεις να δεις σήμερα μια ωραία θεατρική παράσταση, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να επιλέξεις την παράσταση "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", που θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, στο FALIRO SUMMER THEATER.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012.

Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει κατατάξει δίπλα στους μεγάλους της ελληνικής κωμωδίας, Αλέκο Σακελλάριο – Χρήστο Γιαννακόπουλο, Νίκο Τσιφόρο – Πολύβιο Βασιλειάδη, και Κώστα Πρετεντέρη – Ασημάκη Γιαλαμά.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Για μπάνιο

Μιας και σήμερα είναι Κυριακή, είναι ιδανική μέρα για να κάνεις τις βουτιές σου και να δροσιστείς. Στο Aquapolis Athens που βρίσκεται στη Θέση Γιαλού στα Σπάτα, θα δροσιστείς με ένα διαφορετικό τρόπο, καθώς το μέρος είναι γεμάτο νεροτσουλήθρες.

Το Aquapolis Athens, είναι το πιο συναρπαστικό water park. 17 νεροτσουλήθρες θεματικά αναφερόμενα στα ζώα τσουλήθρες, πισίνες και δεκάδες ακόμα παιχνίδια με το νερό θα προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σπάτα για ατελείωτη διασκέδαση που δεν πρέπει να χάσετε.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share