Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

25 Ιουνίου 2022 10:35
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "Lollo's Atene", που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 3Α, Χαλάνδρι, για να απολαύσεις αυθεντική ιταλική μακαρονάδα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά στην Αθήνα για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες.

Στεγάζεται σε μια όμορφη μονοκατοικία του ’50, σε έναν καλαίσθητο, μοντέρνο χώρο, που συνδυάζει το πράσινο και το λευκό ενώ υπάρχουν και κάποια σημεία στα οποία βασιλεύει το κυκλαδίτικο λευκό. Νιώθεις σαν να τρως το γεύμα σου, σε ένα μαγαζί στις Κυκλάδες.

Τα ζυμαρικά τους είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά για να είναι ολόφρεσκα (tornarelli al gorgonzola, gnocchetti di patate alla Sorrentina, ravioli al tartufo, lasagna alla Bolognese, tagliatelle al ragu), ενώ θα βρείτε μια ποικιλία από σαλάτες, εκλεκτά τυριά κι αλλαντικά που μπορείτε να απολαύσετε με ένα ποτήρι κρασί.

Bar

Ωστόσο, επειδή σήμερα είναι σαββατόβραδο και λογικά θα το θέλεις το ποτάκι σου, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το Scherzo Summer Lounge, το μαγαζί στην Πετρούπολη, που θυμίζει Κυκλαδιτικό νησί και έχει θέα την Αθήνα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

To Scherzo Summer Lounge, βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 82 στην Πετρούπολη. Για την ακρίβεια το μαγαζί βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, γεγονός που σου εξασφαλίζει υπέροχη θέα, ειδυλλιακό τοπίο και ένα ευχάριστο αεράκι.

Σινεμά

Αν η καρδούλα σου χτυπά απόψε για θερινό σινεμαδάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την ταινία "Αφήνοντας το Λας Βέγκας".

Υπόθεση:

Ένας χολιγουντιανός σεναριογράφος, ξεπεσμένος πια λόγω του χρόνιου αλκοολισμού του, φτάνει στο Λας Βέγκας αποφασισμένος να πιει μέχρι θανάτου.

Trailer:

Δείτε εδώ σε ποιους κινηματογράφους παίζεται

Θέατρο

Αν πάλι σήμερα έχει όρεξη για θέατρο, μία καλή πρόταση είναι ο «Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Τον κεντρικό ρόλο της μάνας ενσαρκώνει η εξαίρετη Μαρία Τζομπανάκη. Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη και φέρει την υπογραφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου! Η μουσική θα παίζεται ζωντανά από τους ηθοποιούς. Ένα έργο – πρόκληση με έναν θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς-μουσικούς.

Ο Ματωμένος γάμος, η τραγωδία του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, αποτελεί ένα θεατρικό και λογοτεχνικό φαινόμενο. Σήμερα, περίπου έναν αιώνα μετά τη συγγραφή του, και παρά τη δυσκολία προσέγγισης της θεματολογίας του από τη σύγχρονη οπτική, ολοένα διευρύνεται πλανητικά η φήμη του με νέες παρουσιάσεις στο θέατρο σε πλήθος χώρες, με καινούργιες μελέτες γι’ αυτόν και σταθερό το ενδιαφέρον του θεατρικού κοινού. Έχει πάρει τη θέση του δίπλα στα κορυφαία αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου, όπως είναι οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, τα έργα του Σέξπηρ, του Στρίντμπεργκ, του Τσέχωφ ή του Τένεσι Ουίλιαμς.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 20€
Μειωμένο: 15€ (Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Αν θέλεις να ακούσεις live μουσική, τότε μπορείς να ακούσεις τον Γιώργο Ρους στο Gazarte Roof Stage.

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share