Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

24 Ιουνίου 2022 10:51
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το κινέζικο εστιατόριο "eandoathens", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 385 στο Παλαιό Φάληρο.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα κινέζικα εστιατόρια στην Αθήνα.

Σε έναν χώρο κομψό, με boho minimal αισθητική και μικρές πινελιές της φύσης, όπως δεντράκια διάσπαρτα στον χώρο, απολαμβάνεις αυθεντικό κινέζικο φαγητό.

Η έμφαση δίνεται στη χρήση των καλύτερων τοπικών προϊόντων για τη δημιουργία ενός δελεαστικού μείγματος γεύσεων από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σρι Λάνκα, το Μπαλί, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη.

Bar

Αν πάλι η όρεξη σου για σήμερα φωνάζει για ποτό τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το "Seven Rooftop Bar Resto", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 4 στην Γλυφάδα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα.

Με θέα την θάλασσα και σε έναν χώρο που το καφέ της άμμου στα ξύλα και στη διακόσμηση σε ηρεμούν θα απολαύσεις τα πιο γευστικά cocktails και τα αγαπημένα σου ποτά.

Το Seven βρίσκεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά περιβάλλοντα, στην ταράτσα του Bomo’s Hotel με θέα στο πέλαγος του Σαρωνικού και την υπέροχη Ριβιέρα της Αθήνας... αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AthensTop (@athenstop)

Σινεμά

Και επειδή καλοκαιράκι και θερινό σινεμαδάκι πάνε μαζί το Athensmagazine.gr, σου προτείνει ένα καινούργιο δυνατό θρίλερ, το "Νεκρό Τηλέφωνο".

Υπόθεση:

Σε μια αμερικανική επαρχιακή πόλη, ένα αγόρι πέφτει θύμα απαγωγής από έναν μανιακό, έχοντας ως μόνη ελπίδα για να σωθεί την αποφασισμένη αδερφή του.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα προβάλλεται και η θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ, με τίτλο "Τι Ζούμε ρε".

Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό! Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30 (Ώρα εισόδου κοινού: 19.00)

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Αν σήμερα η καρδούλα σου χτυπά μουσικά, τότε η μοναδική συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη είναι ότι χρειάζεσαι.

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα Καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, έρχεται για μια συναυλία όνειρο στο Δημοτικό Στάδιο στην Παλαιά Φώκαια!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share