Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η νέα ταράτσα του Ιωαννίδη που εντυπωσιάζει και άλλες 11 για όλα τα γούστα

Για αξέχαστες βραδιές

27 Μαΐου 2021 15:18
Η νέα ταράτσα του Ιωαννίδη που εντυπωσιάζει και άλλες 11 για όλα τα γούστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις καταξιωμένοι chef, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Μαρκαδάκης και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνδυάσουν δυο μεγάλες τους αγάπες -το φαγητό και τον κινηματογράφο- σε ένα πρωτότυπο concept. Έτσι προέκυψε η ιδέα για ένα pop - up diner - θερινό σινεμά.

Στην οροφή του βιομηχανικού κτιρίου ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με λαμπιόνια, ξαπλώστρες και φυτά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ καθισμάτων, δημιουργώντας μια μικρή σινεφιλική όαση στην καρδία της πόλης.

Οι ταινίες που έχουν επιλεγεί δεν είναι απαραίτητα Α' προβολής, στην ουσία είναι αυτές που αγαπούν πολύ ο Πάνος, ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Παράλληλα δείτε και τις καλύτερες αυλές στο κέντρο και στα νότια για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης.

Συνδυασμός απόλαυσης και ψυχαγωγίας

Αυτό που κατά βάση ήθελαν και οι τρεις ήταν να προσφέρουν στο κοινό μέσα στη δύσκολη κατάσταση που ζούμε μια διαφορετική έξοδο που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία και την απόλαυση. Κι επειδή συνήθως στις καντίνες των κινηματογράφων οι επιλογές για φαγητό και σνακ είναι περιορισμένες και αναμενόμενες, εκείνοι σκέφτηκαν ότι μπορούν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα ανατροπή.

Συνδυάζοντας λοιπόν hi - end street food και cocktails με κλασικά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, οι σεφ προτείνουν μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Έχουν γι’ αυτό τον σκοπό δημιουργήσει ένα θεματικό street food menu 4 πιάτων, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.

Σε αυτό περιλαμβάνονται, είτε φαγητά που τρώνε οι πρωταγωνιστές, είτε συνταγές από τον τόπο προέλευσης της ταινίας, ή δικές του προσωπικές εμπνεύσεις από το θέμα της ταινίας.

Η νέα ταράτσα του Ιωαννίδη που εντυπωσιάζει

Πληροφορίες:

  • To STELLAR λειτουργεί καθημερινά, εκτός Τρίτης.
  • Ώρα Προσέλευσης: 19:30-20:00
  • Η Προβολή (και το σταδιακό σερβίρισμα του menu) ξεκινά στις 20:30.
  • To Bar λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.
  • Τιμή εισιτηρίου €25 / Άτομο (περιλαμβάνει 1 Welcome Drink, Menu 4 πιάτων & προβολή της ταινίας)
  • Κρατήσεις στο tickets.public.gr
  • Τζαφέρη 16 (Roof Garden), Γκάζι, 6974 581408 / 210 3422006

Οι καλύτερες ταράτσες της Αθήνας για όλα τα γούστα!

Επιτέλους εδώ και μερικές ημέρες άνοιξε και πάλι η εστίαση άρα καιρός για βόλτα, καφέ, φαγητό, κοκτέιλ και παρέα! Το Athensmagazine.gr σας θυμίζει τις καλύτερες και ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας για την απόλυτη χαλάρωση για όλα τα γούστα! Παράλληλα δείτε και τα πιο "ψαγμένα" bistro στην Αθήνα και ένα new entry που ήρθε για να μείνει.

GB Roof Garden

To Roof Garden του πεντάστερου ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια επί της Βασιλέως Γεωργίου είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ένα ρομαντικό απόγευμα σε ένα πολυτελή και προσεγμένο μπαρ, απολαμβάνοντας ποτά φτιαγμένα από experts σε μια οικεία ατμόσφαιρα. Από τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας.

GB Roof Garden

Τhea Terrace Bar

Το ξενοδοχείο Central στην Απόλλωνος προσφέρει μαγευτική θέα στην ακρόπολη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Η τοποθεσία του στο ιστορικό κέντρο της πόλης διευκολύνει την απόλαυση των πιο σημαντικών αξιοθέατων από ψηλά, ενώ χαλαρώνετε πίνοντας ένα λαχταριστό cocktail και τρώγοντας μεζεδάκια. Είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι ιδανικό να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ και ένα γρήγορο σνακ ανάμεσα στις δουλειές ή τη βόλτα σας.

Τhea Terrace Bar

Retire @ERGON House by the Clumsies

Όταν το Ergon και το Clumsies, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργήθηκε το Retire. Ένας minimal-boho χώρος, ο οποίος ταιριάζει τέλεια στην φιλοσοφία και των δύο συντελεστών. Η καντίνα του σερβίρει υπέροχα cocktails και ποτά ενώ μπορείς να δοκιμάσεις και τις μοναδικές δημιουργίες σε φαγητό, με προσωπικό αγαπημένο το hot dog του.

Ergon στην Αθήνα

The Foundry Hotel

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ξακουστό όχι μόνο για την υπέροχη αισθητική του, αλλά και για την μοναδική του ταράτσα. Η χαλαρότητα που σου προσφέρει, η θέα του αλλά και όλο του το concept σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της πόλης.

Ένα πικ νικ σε ταράτσα, το οποίο προσφέρεται σε παραδοσιακό καλάθι. Μία πίτσα βγαλμένη μόλις από τον φούρνο που βρίσκεται δίπλα σου και κρασιά που θα συνοδεύσουν τέλεια την στιγμή σου. Αυτά τα συστατικά αρκούν για να επισκεφτείς το Foundry.

Foundry Hotel στο κέντρο της Αθήνας

Monk Grapes & Spirits

Το Monk είναι το απόλυτο wine bar και θα το βρεις στην Αγίας Ειρήνης. Μπορεί να μην έχει θέα και η ταράτσα του να μην ξεπερνάει το ύψος των υπόλοιπων κτηρίων, αλλά θ' απολαύσεις το κρασί σου σε μια ατμοσφαιρική ταράτσα με καλοκαιρινή διάθεση. Θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε νησί, θα νιώσεις ότι είσαι σε διακοπές κι ας είναι απλά μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας.

To Monk Grapes στο κέντρο της Αθήνας

BIOS

Η ταράτσα που έκανε μόδα την ξαπλώστρα στο κέντρο της πόλης. Η ταράτσα του BIOS έχει σίγουρα κάποιους φανατικούς υποστηρικτές. Το μόνο σίγουρο είναι η θέα της είναι απίστευτη, η χαλαρότητα που προσφέρει μοναδική και ο κόσμος που μαζεύει βγαλμένος από κυκλαδίτικο νησί.

Η ταράτσα του Bios θα γίνει η αγαπημένη σου

360

Η ταράτσα του 360 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη. Μόλις βγεις από τον σταθμό στο Μοναστηράκι σε καλεί να την επισκεφθείς. Είναι τόσο κοντά που νιώθεις ότι αν απλώσεις το χέρι σου, ίσως ακουμπήσεις την Ακρόπολη.

Η ταράτσα του 360 με θέα την Ακρόπολη

Το Λοκάλι

Η πιο πρόσφατη από τις ταράτσες είναι αυτή στο Λοκάλι, η οποία έχει χαλαρή διάθεση και εκπληκτική θέα στο φωτισμένο Αστεροσκοπείο στο Λόφο Νυμφών. Το Λοκάλι δεν μένει όμως μόνο στα ποτά, όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά σου δίνει και επιλογές να τσιμπήσεις, ξεκινώντας από το κλασικό hot dog, και συνεχίζοντας με 3 τυλιχτά (με χοιρινό, κοτόπουλο ή vegan). Ανοίγει από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 8 μπορείς να απολαμβάνεις τα cocktails και τα ποτά του σε προνομιακές τιμές.

To Λοκάλι είναι η πιο πρόσφατη ταράτσα

Couleur Locale

Το Couleur Locale δεν είναι απλά μια ταράτσα. Είναι ένας πολυχώρος ο οποίος έχει έρθει στο κέντρο της πόλης για να σου προσφέρει το καλύτερο, στην καλύτερη ατμόσφαιρα. Η εντυπωσιακή του ταράτσα όμως, με την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη είναι αυτή που το έχει κάνει διάσημο και σε έχει κάνει πολλές φορές να το ψάχνεις στα στενά του Μοναστηρακίου. Εκεί θα βρεις υπέροχα cocktails αλλά και μοναδικές επιλογές για φαγητό. Το βράδυ η ατμόσφαιρά του είναι μαγευτική.

Η ταράτσα του Couleur

Χοροστάσιον

Η ταράτσα του Χοροστασίου σε ταξιδεύει απευθείας σε κάποια από τα νησιά μας. Μικρή, παιχνιδιάρα και πολύ χαλαρή, είναι ιδανική για να πιείς τα πρώτα σου ποτά στο κέντρο μόλις ο ήλιος πέσει. Μετά οι επιλογές πολλές, αλλά σαν την ταράτσα του Χοροστασίου ίσως να μην βρεις άλλη στο κέντρο της πόλης.

Η ταράτσα του Χοροστάσιον

The Artist

Το The Artist διαθέτει δύο ταράτσες στις οποίες μπορείς να απολαύσεις πεντανόστιμες γαστρονομικές δημιουργίες, αλλά και υπέροχα cocktails. Χαλάρωσε από την μοναδική του ατμόσφαιρα και χάζεψε την κλασική ταινία που παίζει στην πολυκατοικία απέναντι. Ανοιχτό και για brunch θα κολλήσεις με τις προτάσεις του. Αφήσου στην μαγεία της γεύσης του αλλά και στην απλότητα των δημιουργιών του και το The Artist θα γίνει και εσένα η αγαπημένη σου ταράτσα στο κέντρο.

Η ταράτσα του Artist

The Zillers

Δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη λίστα με τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας χωρίς το αγαπημένο Zillers. Ακριβώς δίπλα στη Μητρόπολη της Αθήνας και στο roof garden του ομώνυμου ξενοδοχείου βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος. Με υπέρκομψο design και μοναδική θέα χάρη στην κομβική του θέση. Απολαύστε καφέ, γλυκά ημέρας και φαγητό από καταξιωμένους chef.

undefined

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share