Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Έτσι θα απολαύσω live streaming συναυλίες στο μπαλκόνι μου!

26 Μαρτίου 2021 16:41
Έτσι θα απολαύσω live streaming συναυλίες στο μπαλκόνι μου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η καραντίνα να κρατάει γερά αλλά σαν πεισματάρικο πλάσμα που είμαι, δεν το βάζω κάτω! Αναζητώ με πάθος διαδραστικά events και δράσεις που ξέρω πως θα μου ανεβάσουν την ψυχολογία!

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, να ξέρετε πως δεν θα χάσω με τίποτα το «Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony», μια σειρά livestream ενεργειών και μας καλεί να παρακολουθήσουμε live και να κάνουμε #sharethejoy στα πιο απολαυστικά activations, γεμάτα μουσική, χρώμα και ένταση! Nαι, το No1 ιταλικό aperitivo, εγκαινιάζει τη φετινή του καμπάνια με δυο μοναδικά events που θα μας ξεσηκώσουν από την άνεση του σπιτιού μας!

Ξεκινάμε δυναμικά την Κυριακή 28 Μαρτίου αφού στο πρώτο «at the Balcony event» οι Alcatrash θα δώσουν μια μοναδική livestream συναυλία στις 18:30, ζωντανά από το κανάλι του Aperol στο YouTube.

aperol live streaming

Κρατηθείτε γερά, αφού υπάρχει και συνέχεια! Την Κυριακή 11 Απριλίου έρχεται το δεύτερο «at the Balcony event» με άκρως δυνατά DJ sets και stand-up comedy gigs που θα μας βάλουν σε τέλειο mood!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού μέσα από το νέο video της καμπάνιας του Aperol, η brand ambassador Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μας παροτρύνει να απολαύσουμε όλα τα events «Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony», οπότε ξέρετε τι κάνω; Φτιάχνω στο μυαλό μου την απόλυτη εικόνα: Φοράω το αγαπημένο μου Τ-shirt και τζιν, ετοιμάζω ένα δροσερό Aperol Spritz, συντονίζομαι στο κανάλι του Aperol στο YouTube και απολαμβάνω στο μπαλκόνι μου live μουσικές στιγμές που μου υπενθυμίζουν πως η άνοιξη είναι εδώ και τα καλύτερα έρχονται!

Stay tuned στα social media του Aperol για όλα τα νέα!

Κάντε follow σε

 

Ροή ειδήσεων

Share