Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ με τον Νίκο Κοκλώνη

22 Μαρτίου 2019 17:29
Ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ με τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Mister Travel, NίκοςKκοκλώνης, ταξιδεύει με την παρέα του «έλα χαμόγελα» στο Xονγκ Kονγκ. Mια πόλη που συνδυάζει τη γοητεία της ανατολής και τους έντονους ρυθμούς της δύσης.

Ένα ξεχωριστό Celebrity Travel αυτή την Κυριακή στις 5:50 μμ. με μια μεγάλη παρέα γεμάτη ζωντάνια και πολύ γέλιο. Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρεται στην καρμική σχέση της με τον Παύλο Σταματόπουλο, μας εξηγεί για ποιο λόγο ήταν αρνητική για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μας μιλάει για τον Δημήτρη Παπανώτα που έκανε έξαλλο τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και για τον χλευασμό που υπέστη για τα παραπανίσια κιλά της.

Η συνεργάτιδά της στην εκπομπή της, Ελένη Βουλγαράκη, μας μιλάει για τη σχέση της με τη Σίσσυ, πώς έγινε η «περίεργη και επεισοδιακή» πρώτη τους γνωριμία, με ποιο τρόπο έγινε μέλος του «Έλα Χαμόγελα» και για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

Tips

Κορυφή Victoria Peak: Είναι ο Νο 1 πόλος έλξης για τους τουρίστες, εξαιτίας της πανοραμικής θεάς του πανέμορφου κόλπου της πόλης! Ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της βασίλισσας της Αγγλίας και απλώνεται γύρω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ.

Κυλιόμενη διαδρομή στο κέντρο της πόλης: Η μεγαλύτερη κυλιόμενη σκάλα στον κόσμο, μήκους 800 μέτρων! Εκτείνεται σε ύψος 135 μέτρων και για να τη διανύσεις χρειάζονται 20 λεπτά.

Κρουαζιέρα στο Λιμάνι: Από το πανέμορφο «λιμάνι των αρωμάτων» έχεις θέα από την εντυπωσιακή πόλη. Το λιμάνι συνεχίζει την ένδοξη πορεία του, καθώς σε αυτό διενεργείται μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών της Κίνας.

FOLLOW CELEBRITY TRAVEL

FB: CelebrityTravelGR

INSTAGRAM: CelebrityTravelGR

TWITTER: TravelCelebrity

#CelebrityTravelGR

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share