Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

NEW ENTRIES στη Θεσσαλονίκη: Ποια είναι τα ολοκαίνουρια στέκια της συμπρωτεύουσας;;;

11 Ιανουαρίου 2013
NEW ENTRIES στη Θεσσαλονίκη: Ποια είναι τα ολοκαίνουρια στέκια της συμπρωτεύουσας;;;

Κάποια άλλαξαν location. Μερικά ανανέωσαν τη διακόσμησή τους. Τα περισσότερα, όμως, έδωσαν το «παρών» για πρώτη φορά μέσα στο 2012. Νέα coffee spots, ολοκαίνουρια εστιατόρια, άρτι αφιχθέντα clubs και αυτή τη χρονιά αποδεικνύουν ότι η Θεσσαλονίκη... αλλάζει διαρκώς! Και πάντα προς το καλύτερο!

Κάποια άλλαξαν location. Μερικά ανανέωσαν τη διακόσμησή τους. Τα περισσότερα, όμως, έδωσαν το «παρών» για πρώτη φορά μέσα στο 2012. Νέα coffee spots, ολοκαίνουρια εστιατόρια, άρτι αφιχθέντα clubs και αυτή τη χρονιά αποδεικνύουν ότι η Θεσσαλονίκη... αλλάζει διαρκώς! Και πάντα προς το καλύτερο...

Bρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που, όπως όλα δείχνουν, η κρίση δεν φαίνεται να την έχει αγγίξει και πολύ. Τουλάχιστον στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. Πώς το συμπεραίνουμε αυτό; Καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα αγαπημένα all day στέκια για coffee break, οι all time classic επιλογές για φαγητό αλλά και τα καθιερωμένα spots για ποτό και διασκέδαση μέχρι πρωίας σφύζουν από κόσμο, που απολαμβάνει τη στιγμή. Α, δεν σας είπαμε και το σημαντικότερο. Κατά την παραμονή μας εδώ, καταγράψαμε περίπου 40 νέες αφίξεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον μας και κέντρισαν την προσοχή μας. Κάναμε, λοιπόν, focus σε αυτές και σας τις παρουσιάζουμε για να μη νιώθετε... πρωτάρηδες, ούτε κατά διάνοια. Κάποια άλλαξαν απλώς location. Μερικά ανακαινίστηκαν ριζικώς, ενώ τα περισσότερα εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη τη χρονιά που μας πέρασε. Άρτι αφιχθέντα wine bars, cozy cafés με διακόσμηση που έχει κάτι να... δηλώσει, ολοκαίνουρια στέκια που ήδη αποτελούν το talk of the town, εστιατόρια με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις με βάση τα ελληνικά προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ www.travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share