Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αργίες 2013: Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες... και ετοιμάσου για ταξίδι!

4 Ιανουαρίου 2013
Αργίες 2013: Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες... και ετοιμάσου για ταξίδι!

Ξέρεις ότι μία χρονιά θα είναι καλή, όταν έχει μία και μοναδική αργία να πέφτει σε Σαββατοκύριακο -κι αυτή είναι τα Φώτα, μέχρι να διαβάσετε αυτό το κείμενο και να συνέλθετε από την παραζάλη των γιορτών, θα έχουν περάσει χωρίς να το προσέξετε. Μια ματιά παρακάτω στο ημερολόγιο το επιβεβαιώνει: ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά τριήμερα, ωραιότατη πρόβα τζενεράλε καλοκαιρινών διακοπών εκεί γύρω στον Μάιο, και πολλά ακόμη ωραία και ενδιαφέροντα μας επιφυλάσσει η χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Καταγράψαμε, για άλλη μια φορά, τις καλύτερες ημέρες της, για να κάνετε εσείς κάτι πιο εποικοδομητικό -όπως το να προγραμματίσετε πού θα τις περάσετε. Ξεκινάμε;

Ιανουάριος-Φεβρουάριος

Αν συνυπολογίσουμε την Τρίτη της Πρωτοχρονιάς που μόλις πέρασε, και την Κυριακή των Φώτων, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ιανουάριος είναι ο λιγότερο ικανοποιητικός μήνας της χρονιάς από άποψη αργιών. Θα μπορούσαμε, αλλά δεν το λέμε, γιατί τον ακολουθεί, χωρίς καμία απολύτως αργία, ο Φεβρουάριος. Έναν μήνα υπομονή, και θα αποζημιωθείτε.

Μάρτιος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε δύο «κολλητά» τριήμερα, δύο συνεχόμενες εβδομάδες; Ο Μάρτιος του 2013 μας χαρίζει απλόχερα μια Καθαρά Δευτέρα στις 18 και μία 25η Μαρτίου που πέφτει Δευτέρα, και για όσους δεν ικανοποιούνται με τίποτα, έχει και πέντε ολόδικά του Σαββατοκύριακα -εκ των οποίων τα δύο τριήμερα, σε περίπτωση που δεν το εμπεδώσατε αρκετά.

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ www.travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share