Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαγεία: Το παραδεισένιο νησί που είναι ο πιο υποτιμημένος προορισμός! (photos)

5 Αυγούστου 2017 15:59
Μαγεία: Το παραδεισένιο νησί που είναι ο πιο υποτιμημένος προορισμός! (photos)

Όταν ακούτε να γίνεται κουβέντα για τα πιο διάσημα νησιά στον κόσμο, ποια είναι αυτά που έρχονται πρώτα στο μυαλό σας; Ίμπιζα, Σαντορίνη, Κάπρι; Σίγουρα αυτά και αρκετά ακόμα, και σίγουρα θέλετε να σας δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να τα επισκεφθείτε όλα.

Σκεφτήκατε, όμως, ποτέ την Τενερίφη;

Η Τενερίφη, η μεγαλύτερη από τις Κανάριες Νήσους της Ισπανίας, διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή προσωπικοτήτων. Η νοτιοδυτική ακτή της λάμπει από τα φανταχτερά εμπορικά κέντρα, την παλλόμενη χορευτική σκηνή, τα τεράστια θέρετρα και τα πολυτελή εστιατόρια. Ο πιο ήσυχος Βορράς, αποτελείται από πολλά γραφικά ψαροχώρια, αμπελώνες, κήπους, φυτείες μπανάνας, αποβάθρες και «μυστικές» παραλίες. Έπειτα, υπάρχει το Εθνικό Πάρκο Teide, μια σχεδόν απόκοσμη έκταση με αρχαία δάση και το ψηλότερο βουνό της Ισπανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - δεδομένων: Απίστευτη αποκάλυψη για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Προσθέστε σε όλα αυτά και δελφίνια, φάλαινες και τα κρυστάλλινα μπλε νερά του ωκεανού και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να μη διαθέτει αυτός ο μικρός παράδεισος.

Οι Ευρωπαίοι, και ιδιαίτερα οι Άγγλοι, θεωρούν εδώ και καιρό την Τενερίφη ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης και ατελείωτου πάρτυ, ενώ εκατομμύρια επισκέπτες γεμίζουν κάθε χρόνο τα θέρετρα. Απ' ότι φαίνεται, ωστόσο, το μήνυμα έχει αρχίσει να περνά και στον υπόλοιπο κόσμο: η Τενερίφη ήταν ο πιο δημοφιλής προορισμός στο Pinterest μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου το 2016, και παραμένει ένας από τους κορυφαίους και για το 2017.

Από πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι μικρά, οικογενειακά ενοικιαζόμενα, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για τους ταξιδιώτες, μαζί με τα κλασικά hostels και τις παραλιακές κατοικίες που υπάρχουν πάντα σε τέτοια μέρη. Ο καιρός στην Τενερίφη είναι σχεδόν πάντα ευχάριστος, αλλά αν επιλέξετε να την επισκεφθείτε το φθινόπωρο ή την άνοιξη θα αποφύγετε τις ορδές τουριστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - σοκ: Η Μίνα Αρναούτη πόσταρε τις λάμες στα πόδια της! Η απάντηση της στα κακόβουλα σχόλια!

Πάρτε μια γεύση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share