Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιοι είναι οι 9 βασικότεροι λόγοι για να ταξιδέψεις αυτά τα Χριστούγεννα;;;

6 Δεκεμβρίου 2012
Ποιοι είναι οι 9 βασικότεροι λόγοι για να ταξιδέψεις αυτά τα Χριστούγεννα;;;

Ο Δεκέμβριος είναι για πολλούς ο ομορφότερος μήνας του χρόνου, σημαίνει Χριστούγεννα... Και η αλήθεια είναι ότι σε πολλές χώρες του κόσμου αυτή η γιορτή παίρνει διαφορετικές διαστάσεις και αξίζει να τις ζήσετε όλες μία προς μία!

Μάθετε όλους τους λόγους:

Στη Βιέννη για Πρωτοχρονιά…

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το παραδοσιακό στυλ της Βιέννης ! Οι θεαματικές διακοσμήσεις, οι συναυλίες, οι όπερες και οπερέτες θα σου μείνουν αξέχαστες!

Γερμανία - για το εορταστικό πνεύμα…

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης! Επίσης, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα παραδοσιακά λουκάνικα και το ζεστό ποτό gluwein. Δώστε περισσότερη προσοχή στους εξής προορισμούς: Νυρεμβέργη, Μόναχο και Βερολίνο.

Λαπωνία - για να δείτε τον Άγιο Βασίλη…

Είναι must σημείο στον χάρτη του χειμώνα! Το βαθύ χιόνι, τα χάσκι, τα ελάφια και ο στολισμός φτιάχνουν την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Αν έρθετε εδώ, θα συνδυάσετε ένα ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο Ροβανιέμι,βόλτες με χάσκι πάνω σε έλκηθρο ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να δείτε το μαγευτικό βόρειο σέλας.

Μεξικό - για να δείτε τις πεταλούδες…

Αν θέλετε να ζήσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία τα Χριστούγεννα, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον προορισμό! Κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, εκατομμύρια πεταλούδες Monarch διανύουν 3.000 μίλια για να φτάσουν στα δάση του Μεξικού όπου γίνονται μαγνήτης για αυτές τα δέντρα του Oyamel. Πρέπει να δείτε αυτή τη θέα!

Αυστραλία - για να κάνετε Χριστούγεννα στην παραλία…

Και ένας προορισμός γι αυτούς που λατρεύουν την ζέστη. Χριστούγεννα με μπάρμπεκιου στην παραλία, με μπικίνι αντί για γάντια, και surf αντί για το έλατο.

Νέα Υόρκη - για ψώνια…

Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφτείς τη Νέα Υόρκη! Το TOP στέκει είναι: το Χριστουγεννιάτικο έλατο και το παγοδρόμιο στο Κέντρο Ροκφέλερ, με πολυκαταστήματα, όπου οι τιμές για τα είδη ένδυσης και ηλεκτρικά είδη είναι φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share