Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και ύστερα ο άνθρωπος έφτιαξε τα 10 πιο... επικίνδυνα τουριστικά μέρη του κόσμου! Μάθετε ποια είναι αυτά...

19 Νοεμβρίου 2012
Και ύστερα ο άνθρωπος έφτιαξε τα 10 πιο... επικίνδυνα τουριστικά μέρη του κόσμου! Μάθετε ποια είναι αυτά...

Εδώ δεν θα δεις απόκρημνα βουνά, καταρράκτες, ούτε ξηρές έρημους. Αυτά τα μέρη έγιναν επικίνδυνα εξαιτίας των ανθρώπων!

Λιβύη

Λόγω της πληθώρας των αρχαίων μνημείων, η Λιβύη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμούς, όπως η Αίγυπτος. Άλλα η συνεχιζόμενες στρατιωτικές συγκρούσεις για πολλά χρόνια και μάχες ανάμεσα στις νομαδικές φυλές κάνουν αυτή την χώρα επικίνδυνη για τους επισκέπτες. Τους τουρίστες μπορούν να τους πυροβολήσουν, σαν τούς "εχθρούς", ή να τους κλέψουν για να πάρουν λεφτά από τους συγγενής.

Αϊτη

Η φτώχεια σπρώχνει τούς ανθρώπους να ληστεύουν και να σκοτώνουν και οι τουρίστες έγιναν δελεαστικό δόλωμα. Υπάρχει, επίσης ένας πολύ υψηλός κίνδυνος να προσβληθούν οι επισκέπτες από χολέρα σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας, η οποία έχει προκαλέσει το θάνατο περίπου σε 5.000 ανθρώπους.

Σομαλία

Αυτή η χώρα έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Αφρικής. Υπάρχουν όμορφα βουνά, πολύ νόστιμη και ασυνήθιστη παραδοσιακή κουζίνα. Όμως, από το 1991 και μέχρι σήμερα ο εμφύλιος πόλεμος μέσα στην χώρα φοβίζει ακόμα και τους πιο τολμηρούς τουρίστες. Ο πόλεμος έχει σκοτώσει περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπων.

Βενεζουέλα

Είναι το κεφάλαιο της διακίνησης της κοκαΐνης στην ΗΠΑ. Τα έσοδα από αυτή την επιχείρηση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα από αυτά που μπορεί να φέρει ο τουρισμός. Για αυτό δεν τους αγαπούν εδώ! Αν κάποιος σκοτώσει τον επισκέπτη, κανείς δεν θα τον ψάχνει. Η πρωτεύουσα Καράκος με σιγουριά κατέχει τη δεύτερη θέση στον κόσμο στον αριθμό των ανεξιχνίαστων δολοφονιών.

Για περισσότερα πατήστε εδω

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share