Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το κόλπο για να μυρίζει τέλεια το σπίτι σας!

Το γνωρίζατε;

5 Απριλίου 2019 19:39
Αυτό είναι το κόλπο για να μυρίζει τέλεια το σπίτι σας!

Βρήκαμε ποιο είναι το μυστικό για να μυρίζει πάντα ωραία το σπίτι σας!

Κάθε σπίτι έχει τη δική του μυρωδιά και είναι ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ξεχωριστό. Πόσες φορές έχεις μπει στο σπίτι σου μετά από πολλές ώρες κι έχεις πει ”μυρίζει σπίτι”. Είναι όμως και κάποιες άλλες που η μυρωδιά δεν είναι τόσο ωραία. Δείτε ακόμα: Kόλλησε η τσίχλα στο χαλί σου; Δες πως να τη βγάλεις!

Λίγο το μαγείρεμα, λίγο που έχεις καιρό να αερίσεις. Υπάρχει ένα φοβερό κόλπο που θα κάνει τον χώρο σου να μοσχοβολά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Φυσικά είναι εύκολο. Φυσικά και είναι ανέξοδο. Εννοείται δε θα χρησιμοποιήσουμε χημικά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καθαρό πανί και λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.

Εσείς το γνωρίζατε; To φυτό που δεν μαραίνεται ποτέ είναι οτι καλύτερο για το σπίτι!

Ρίχνεις το αιθέριο έλαιο στο πανί και με αυτό περνάς όλες τις λάμπες το δωματίου ή και ολόκληρου του σπιτιού. Προσέχεις το φως να είναι σβησμένο και οι λάμπες κρύες.

Το κόλπο λειτουργεί εξαιτίας της θερμότητας. Μόλις ανάψεις τα φώτα οι λάμπες ζεσταίνονται και αμέσως ενεργοποιούν το αιθέριο έλαιο που αρχίζει να ευωδιάζει.

Από τα πολύ αγαπημένα μας έλαια η λεβάντα. Είναι ιδανική για το υπνοδωμάτιο καθώς έχει χαλαρωτικές ιδιότητες, γεγονός που βοηθά εξαιρετικά στον ύπνο.

Σας έχουμε κάτι τέλειο: Ένα κόλπο για να καθαρίσετε τους βουλωμένους σωλήνες ή τις φραγμένες υδρορροές μέσα σε λίγα λεπτά

Σπασμένα γυαλιά; Δες πως θα τα μαζέψεις με μια μόνο κίνηση!

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας.

Διαβάστε επίσης: Θέλετε να ανοίξετε μπουκάλι κρασιού χωρίς ανοιχτήρι; Σας έχουμε 5 τρόπους!

Με λίγη ψίχα ψωμιού μπορείτε να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα.
Αρκετές φορές ένας τραυματισμός είναι πιθανό να συμβεί μετά τη θραύση του αντικειμένου και συγκεκριμένα την ώρα που καθαρίζετε τα σπασμένα γυαλιά. Γι' αυτό ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μην κοπείτε όταν μαζεύετε κομμάτια από σπασμένο γυαλί είναι να τα «πάρετε» με μπόλικη ψίχα από ψωμί! Έτσι θα προφυλάξετε τα χέρια σας από κοψίματα και θα μπορέσετε άμεσα και πριν τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας να πετάξετε και το πιο μικρό κομμάτι γυαλιού!

Με τη βοήθεια λίγης κολλητικής ταινίας μπορείτε να μαζέψετε τα μικρογυαλιά ακόμα και από το χαλί.
Ένας επίσης αρκετά γρήγορος, εύκολος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μαζέψετε τα γυαλιά από το πάτωμα είναι να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία. Η ταινία θα μαζέψει ακόμα και τα πιο μικρά κομμάτια γυαλιού. Προτιμήστε την πιο παχιά ταινία που μπορείτε να βρείτε έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπείτε.

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν το σπίτι και deco στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share