Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara Home: Σας βρήκαμε το καλάθι που θα βάλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας! - Κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Είναι απίστευτα βολικό!

17 Μαρτίου 2019 14:52
Zara Home: Σας βρήκαμε το καλάθι που θα βάλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας! - Κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Πολλοί από εσάς έχετε εξοχικό σε κάποιο νησί ή παραθαλάσσιο μέρος! Εμείς σας βρήκαμε το τέλειο καλάθι που θα θέλετε να βάλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και κοστίζει μόνο 20 ευρώ από το Zara Home!

Ήρθε η Άνοιξη και είναι καιρός να ανανεώσετε το σπίτι σας και τη διακόσμηση του σπιτιού σας! Μία βόλτα από τα Zara Home θα σας λύσει τις απορίες για το ποια είναι η τάση στη φετινή διακόσμηση Άνοιξη - καλοκαίρι!

Το καλάθι που σας βρήκαμε η ομάδα του Athensmagazine.gr και κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ από το Zara Home θα είναι αυτό θα σας εξοικονομήσει χώρο είτε στο σαλόνι σας είτε σε άλλους χώρους του σπιτιού σας.

Η γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει με τις επιλογές της ακόμα και στη διακόσμηση! Για αυτό και εμείς σας βρήκαμε το καλάθι που θα θέλετε να βάλετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

Ενα ψάθινο καλάθι είναι αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας αυτή τη σεζόν για να αναβαθμιστεί χωρίς προσπάθεια.

Μπαίνει σε κάθε γωνιά, δίνει στιλ και άποψη, καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο, έχοντας την πιο σημαντική ιδιότητα: είναι ένα υπέροχο αποθηκευτικό μέσο.

Δείτε το καλάθι που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΛΑΒΕΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΛΑΒΕΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΛΑΒΕΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΛΑΒΕΣ

Δείτε πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι μια ασπιρίνη και σε τι χρειάζεται μέσα στο σπίτι!

Zara Home: Μεταμορφώστε το μπάνιο σας με το αξεσουάρ που κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Κάθε χρόνο όταν έρχεται η Άνοιξη θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο στον οποίο ζούμε και περνάμε τις υπόλοιπες ώρες μετά τη δουλειά μας!

Συνήθως ξεκινάμε με το υπνοδωμάτιο μας ή το σαλόνι και παραμελούμε το μπάνιο γιατί πολύ απλά έχουμε κουραστεί από τις δουλειές!

Μην σταματάτε όμως εκεί και το μπάνιο χρειάζεται μια ανανέωση και να του χαρίσετε μια νέα όψη!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και σου βρήκε το τέλειο αξεσουάρ που θα δώσει μια νέα άποψη στο μπάνιο σου και δεν κοστίζει τίποτα! Θα το βρεις στο Zara Home και στοιχίζει μόνο 9.99 ευρώ!

Οι μικρές πολυτέλειες προσδιορίζονται οι μικρές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις και δεν «επιβιώνουμε» μηχανικά.

Είναι πολύ σημαντικό να πετάμε ότι άχρηστο έχουμε μέσα στο μπάνιο για να εξοικονομούμε χώρο και για να είναι τακτοποιημένο! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τοποθετήσουμε καινούρια διακοσμητικά στοιχεία!

Έτσι και εμείς στο Athensmagazine.gr βρήκαμε στα Zara Home μια διάφανη κουρτίνα, με απαλά prints, που μπορεί να δώσει στο μπάνιο σας luxury αίσθηση.

Tο διακοσμητικό αυτό αξεσούαρ να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξει τα βλέμματα καθώς θα είναι το κύριο στοιχείο στο μπάνιο σας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share