Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Με αυτούς τρεις τρόπους θα μυρίζει πάντα όμορφα το σπίτι σου!

Είναι όλοι υπέροχοι!

1 Οκτωβρίου 2018 11:35
Με αυτούς τρεις τρόπους θα μυρίζει πάντα όμορφα το σπίτι σου!

Ήρθε το Φθινόπωρο και κλειστήκαμε στο σπίτι; Δεν πειράζει υπάρχουν τρόποι να περάσουμε κι έτσι καλά και αυτοί οι 3 DIY τρόποι για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα, είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι!
Όταν κάνει κρύο δεν ανοίγουμε τα παράθυρα του σπιτιού όσο συχνά πρέπει, με αποτέλεσμα αυτό να μυρίζει κλεισούρα ή στην καλύτερη περίπτωση κάποιο φαγητό που μαγειρέψαμε το μεσημέρι. Έχουμε, όμως, μαζέψει γι΄αυτό τον λόγο 3 DIY τρόπους για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα!

3 DIY τρόποι για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα:
1. Αλάτι και εσπεριδοειδή
Η μυρωδιά των εσπεριδοειδών είναι έντονη και είναι ιδανική για να απομακρύνει οποιεσδήποτε οσμές από το σπίτι

Κόβουμε διάφορα εσπεριδοειδή στη μέση, προσθέτουμε λίγο αλάτι και όποια βότανα ή φρέσκα λαχανικά προτιμάμε. Ιδανικά ταιριάζει ο βασιλικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (01/10) από την Άντα Λεούση!

2. Μήλο, κανέλα και εσπεριδοειδή

Αυτά τα τρία είναι ο ορισμός της μυρωδιάς του Φθινοπώρου και του Χειμώνα. Κόβουμε ένα μήλο σε κομμάτια και τις προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγα ξύλα κανέλας ή γαρίφαλου και λίγες φλούδες από πορτοκάλι.

κανέλα

3. Κόκκοι καφέ

Αυτό είναι το καλύτερο hack που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό, γιατί θα κάνει όλο το σπίτι να μυρίζει καφέ και σε ποιον δεν αρέσει αυτή η μυρωδιά; Τοποθετούμε σε ένα φλιτζάνι κόκκους καφέ και με προσοχή τοποθετούμε από πάνω ένα κερί. Τόσο απλό κι εύκολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γνώριζες; Γιατί ο Οκτώβρης δεν έχει "μ";

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share