Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαλόνι: Αλλάξτε την Εικόνα του με Λιγότερο από 50 Ευρώ!

Με αρκετή φαντασία και καλή διάθεση όλα γίνονται!

10 Αυγούστου 2018 12:15
Σαλόνι: Αλλάξτε την Εικόνα του με Λιγότερο από 50 Ευρώ!

Με αρκετή φαντασία και πολλή καλή διάθεση -ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι- μπορείτε να φτιάξετε ένα σαλόνι πολύ διαφορετικό από αυτό που ήδη έχετε.

Εμείς σας δίνουμε μερικές πολύ απλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να υλοποιήσετε με λιγότερα από 50 ευρώ.

Κρεμάστε πιάτα Τα χρωματιστά πιάτα που μπορεί να έχετε προίκα από τη μαμά ή τη γιαγιά σας μπορούν να γίνουν το τέλειο διακοσμητικό για έναν τοίχο του σαλονιού σας. Βάλτε τα πιο έντονα χρωματικά πιάτα στο κέντρο και διακοσμήστε γύρω από αυτά με λιγότερο χρωματιστά πιάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα;

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας Πάρτε όμορφα βότσαλα ή μεγάλα κοχύλια που μπορεί να έχετε βρει σε κάποια παραλία και «ζεστάνετε» με αυτά το σαλόνι σας ή και την είσοδο του σπιτιού σας. Θα αισθάνεστε υπέροχα βλέποντάς τα και θα χαλαρώνετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση: Η αφιέρωση της Νικόλ Κυριακοπούλου στην κόρη της για το ασημένιο μετάλλιο!

Γεμίστε έναν τοίχο σας με δικές σας φωτογραφίες Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε ακριβά έργα τέχνης για να διακοσμείτε τους τοίχους σας. Πάρτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, βάλτε τους μια ξύλινη, απλή κορνίζα και κρεμάστε τις στον τοίχο. Μπορείτε φυσικά να τις κρεμάσετε με γεωμετρική ακρίβεια ή να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να τις βάλετε ασύμμετρα στον τοίχο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Όνομα - έκπληξη στο Πρωινό τη νέα σεζόν! Αποφασισμένη για ανατροπές η παρουσιάστρια

Φτιάξτε μια γωνιά μόνο με κεριά Τα κεριά δείχνουν ακόμα πιο όμορφα όταν είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο όλα μαζί. Βάλτε 4-5 κεριά σε διάφορα ύψη σε ένα coffee table του σαλονιού και θα δείτε πόσο όμορφο θα δείχνει το σημείο όταν αυτά είναι αναμμένα.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με έναν μεγάλο καθρέφτη Δεν θα σας κοστίσει πολύ αλλά μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς στον χώρο σας. Πάρτε έναν μεγάλο καθρέφτη και ακουμπήστε τον στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ακόμα και τον πιο μικρό σας χώρο να μεγαλώνει.

Βάλτε φως στο σπίτι σας με τον πιο οικονομικό τρόπο Πάρτε μεγάλα, άδεια βάζα και γεμίστε τα με φωτάκια σαν αυτά που βάζετε στο σπίτι σας τα Χριστούγεννα. Θα νιώσετε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ιδιοκτήτης καφετέριας στο Μάτι: «Και που σώθηκε το μαγαζί μου τι έγινε, εδώ παιδάκια κάηκαν ζωντανά»

Αλλάξτε καπέλα στα φωτιστικά σας Βαρεθήκατε τα φωτιστικά του σαλονιού σας; Αλλάξτε τους μόνο καπέλα και δείτε τα να μεταμορφώνονται.

Βάψτε μόνο το ταβάνι Μην ξεχνάτε πώς και μόνο αλλάζοντας το χρώμα στο ταβάνι μπορεί να ανανεωθεί όλο το σαλόνι σας. Προτιμήστε χρώματα όπως είναι το γκρι-μπλε, το χρώμα της λεβάντας και το κίτρινο του βουτύρου για να πέφτει πάνω το μάτι χωρίς να κουράζεται.

Φτιάξτε ένα παγκάκι από καρέκλες Πάρτε τρεις πολύ οικονομικές ξύλινες καρέκλες, αφαιρέστε το κάθισμα (ή ζητήστε από κάποιον ειδικό να το κάνει για εσάς) και προσθέστε στη θέση των καθισμάτων ένα ενιαίο ξύλο στο χρώμα των καρεκλών σας. Θα δημιουργήσετε με αυτόν τον τρόπο εύκολα και οικονομικά ένα παγκάκι για την τραπεζαρία σας που είναι και πολύ της μόδας φέτος.

Βγάλτε τα βιβλία σας σε κοινή θέα Μην έχετε κρυμμένα τα βιβλία σας σε ντουλάπες και συρτάρια. Βγάλτε τα έξω και διακοσμήστε το σαλόνι σας με αυτά. Φτιάξτε 1-2 στοίβες με βιβλία που έχουν χρμωατιστά εξώφυλλα και βάλτε τα σε γωνιές στο σαλόνι σας. Μάλιστα μπορείτε να τα κάνετε και μικρά τραπεζάκια για να ακουμπάτε εσείς και οι καλεσμένοι σας τον καφέ ή το ποτό σας.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share