Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Για όλα υπάρχει τρόπος: 3 tips για να φτιάξετε ένα μικρό και χαρούμενο home office! (Photo)

Πάρτε ιδέες!

22 Ιουνίου 2018 16:10
Για όλα υπάρχει τρόπος: 3 tips για να φτιάξετε ένα μικρό και χαρούμενο home office! (Photo)

Αν η οικογένειά σας μεγαλώνει και ο χώρος στο σπίτι λιγοστεύει όλο και περισσότερο ή απλώς μένετε σε ένα μικρό σπίτι, τότε ίσως χρειάζεται να γίνετε αρκετά δημιουργικοί για να βρείτε χώρο για το γραφείο σας. Πόσο μάλλον για να το κάνετε χαρούμενο!

Ωστόσο χρειάζεται να δουλεύετε στο σπίτι και να είστε παραγωγικοί, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στο αποτέλεσμα της δουλειάς σας. Πρέπει, λοιπόν, με τα λίγα μέσα που έχετε να δημιουργήσετε έναν χώρο μέσα στον οποίο θα νιώθετε άνετα, δημιουργικά και χαρούμενα.

Δείτε παρακάτω 3 tips που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μικρό και χαρούμενο home office που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor βόμβα: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ!

Δώστε προσωπικότητα σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό Μπορεί το γραφείο σας να είναι μικρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχει προσωπικότητα.

Αντιθέτως, επιβάλλεται να δώσετε χαρακτήρα σε κάθε σπιθαμή. Πώς θα το καταφέρετε;

Αφήστε το ένστικτο και τις προτιμήσεις σας να σας οδηγήσουν - από τα έπιπλα έως τους τοίχους και το πάτωμα βάλτε κάποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας. Θα σας βοηθήσει να βρίσκετε την έμπνευση που χρειάζεστε κάθε φορά που κάθεστε να δουλέψετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αλλάζουν τα πάντα! Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες;

Αξιοποιήστε την ψυχολογία των χρωμάτων Τα χρώματα έχουν μεγάλη δύναμη και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

Το μπλε, το πράσινο και το μωβ είναι καλές επιλογές και θα δημιουργήσουν μία γαλήνια ατμόσφαιρα, ιδανική για εργασία. Δείτε εδώ τον τρόπο που κάθε χρώμα επηρεάζει την διάθεση και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Ξυριτάκης!

Επιδιώξτε την οικονομία χώρου Για τα home offices, ο χώρος δημιουργεί πάντα μικροπροβλήματα. Όχι αξεπέραστα ωστόσο. Κάντε έναν καλό σχεδιασμό με τον διαθέσιμο χώρο.

Προμηθευτείτε έπιπλα που σας εξασφαλίζουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε το ύψος του δωματίου για να αποφύγετε την ακαταστασία στα χαμηλότερα επίπεδα.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share