Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Divani Apollon Palace & Thalasso: Το επέλεξε η Άνγκελα Μέρκελ, για τη διαμονή της κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα!

14 Ιανουαρίου 2019 14:19
Divani Apollon Palace & Thalasso: Το επέλεξε η Άνγκελα Μέρκελ, για τη διαμονή της κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα!

Το Divani Apollon Palace & Thalasso, επέλεξε το επιτελείο της Άνγκελα Μέρκελ για τη διαμονή της, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο γνωστό για την μοναδική του τοποθεσία εκτός από υψηλού επιπέδου ανέσεις, διαθέτει επίσης υψηλά πρότυπα ασφαλείας και για αυτό το λόγο επιλέγεται για τη διαμονή VIP προσώπων.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί και ιστορικοί ηγέτες κρατών, καθώς συνδυάζει ασφάλεια, υψηλές υπηρεσίες, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

Είναι τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, που η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προτίμησε ένα ξενοδοχείο του Ομίλου μας για την διαμονή της στην Αθήνα.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.



Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί τον μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία!

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share