Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως «ο καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως»!

Νέα διάκριση για τον Ελληνικό τουρισμό!

1 Απριλίου 2019 22:00
Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως «ο καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως»!

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας» απέσπασε η Ελλάδα στα Wave Awards, έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η Ελλάδα πήρε το πρώτο βραβείο σε ειδική τελετή στο Λονδίνο, ενώ τα αποτελέσματα προήλθαν μέσω ψηφοφορίας επαγγελματιών και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Best Destination (Port or Country)» και απέσπασε το 1o βραβείο.

Παράλληλα, η Ελλάδα διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στα βραβεία κοινού, ως 2ος πιο αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως- «Favourite Cruise Destination».

Τα βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νικητές των βραβείων και οι συμμετέχοντες, φωτογραφήθηκαν με φόντο τη Σαντορίνη στο επίσημο photo booth των Wave Awards.

Κρουαζιέρα της συμφοράς: Επιβάτες ουρλιάζουν και πέφτουν στο πάτωμα!

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Escape με προορισμό τη Φλόριντα εξαιτίας μιας ισχυρής ριπής ανέμου που υπολογίζεται πως άγγιζε σχεδόν τα 185 χιλιόμετρα την ώρα.

Το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου ωστόσο δεν προέβη σε καμία προειδοποίηση όπως θα πρέπει να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι, δεκάδες επιβάτες ξαφνικά έπεσαν κάτω ενώ κάθονταν στο πιάνο μπαρ απολαμβάνοντας τη μουσική.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι επιβάτες είναι φανερά αναστατωμένοι προσπαθούν να πιαστούν από κάπου ώστε να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Όπως και να ΄χει, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα οποία κυριολεκτικά θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Το μόνο που ανέφερε η εταιρεία στο twitter ήταν το εξής: «Έχουν καταγραφεί πολλοί τραυματισμοί. Η υγεία των επιβατών και του πληρώματος είναι η προτεραιότητά μας. Το πλοίο παραμένει πλήρως λειτουργικό και θα συνεχίσει τα δρομολόγια του».

Διαβάστε περισσότερα για Ταξίδια !

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share