Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To Icons Travellers Νοεμβρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

Ανανεωμένο, χειμερινό και… άκρως ταξιδιάρικο!

16 Νοεμβρίου 2018 16:46
To Icons Travellers Νοεμβρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

Ανανεωμένο, χειμερινό και… άκρως ταξιδιάρικο κυκλοφόρησε το Icons Travellers Νοεμβρίου, το μοναδικό ταξιδιωτικό περιοδικό στην Ελλάδα με μοναδικές ιδέες για ταξίδι σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και άρωμα Χριστουγέννων για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή!

Γυρνάμε τον κόσμο πάνω σε… ράγες! 14 διαδρομές με τρένο για όσους αναζητούν διαφορετικές εμπειρίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή βόμβα στο Open Tv: Έκλεισε το μεγαλύτερο όνομα της late night ζώνης!

Mini Guide Αράχωβα: Ο διαχρονικός προορισμός που γνωρίζουμε καλά και αγαπάμε! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον επόμενο weekend σας στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ταξιδέψαμε στο Βερολίνο που σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές του κόσμου για τις γιορτές! Οι Χριστουγιεννιάτικες αγορές του ξεκίνησαν, τις εξερευνήσαμε και σας τις αποκαλύπτουμε!

Φέτος επιλέγουμε την εναλλακτική Ευρυτανία για τα Χριστούγεννα! Πήγαμε και σας αποκαλύπτουμε όλες τις ομορφιές του νομού αλλά και όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν πάτε!

Μείναμε στο εκπληκτικό boutique hotel Pulitzer στο πανέμορφο Άμστερνταμ και σας το παρουσιάζουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο ο Πέτρος Χατζημιχαηλίδης!

Ινδία: Κάθε αφορμή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι στην μοναδική Ινδία! Αυτόν το μήνα έχουμε ένα ακόμα λόγο καθώς είναι η περίοδος που στο Ρατζαστάν γίνονται οι Γιορτές του πουσκάρ!

Ταξιδεύουμε σε όλη την Ιταλία και βρίσκουμε για εσάς τα καλύτερα 20 ξενοδοχεία!

Κι όμως…πάμε στα Ιωάννινα για διήμερο! Η εύκολη και γρήγορη πλέον πρόσβαση λόγω της ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου, φέρνει τον πανέμορφο προορισμό πιο κοντά!

Γαστρονομία Λονδίνο: Κάναμε μια επιλογή 10 βραβευμένων εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας στο Λονδίνο και μάθαμε ποια εστιατόρια πήραν αστέρι το πρώτο τους αστέρι Michelin για το 2019, ποια το διατήρησαν, ποια πήραν και δεύτερο αλλά και τρίτο αλλά και ποιοι ήταν οι χαμένοι του κορυφαίου στην γαστρονομία παγκόσμιου θεσμού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Αλέξης Τσίπρας με ζιβάγκο και κοτσίδα κατέθετε στεφάνι στο Πολυτεχνείο! (photo)

Διήμερο στην πανέμορφη Ορεινή Κορινθία! Όλα όσα θα δείτε, τι θα κάνετε, που θα φάτε και που θα μείνετε!

Αναζητήστε το τεύχος Νοεμβρίου στα περίπτερα με ακόμα περισσότερες ιδέες για ταξίδι, νέες αφίξεις και τα πιο χρήσιμα tips! Μόνο στο ολοκαίνουριο Icons Travellers που κυκλοφορεί!

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share