Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

«Σβήνουν» για πάντα τα «Red Lights» στο Άμστερνταμ!

14 Φεβρουαρίου 2018 21:31
«Σβήνουν» για πάντα τα «Red Lights» στο Άμστερνταμ!

Η De Wallen, η κακόφημη περιοχή της «κόκκινης συνοικίας» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, απειλείται με «εξαφάνιση»!.

Πολλοί από τους «ανοιχτούς» οίκους ανοχής, όπου οι γυναίκες παρουσιάζονται σαν κούκλες σε βιτρίνα προς τέρψιν των «σεξοτουριστών», κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον.

Αρκετοί είναι οι πολιτικοί αλλά κι οι φορείς επιβολής του νόμου που παραδέχονται τον τελευταίο καιρό ότι η νομιμοποίηση της πορνείας ήταν τελικά καταστροφική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η ολλανδική Γερουσία εξετάζει ήδη ένα νομοσχέδιο, το οποίο εάν εγκριθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρούνται όσοι πληρώνουν για να έχουν σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα θύμα trafficking ή με οποιονδήποτε τρόπο εξαναγκασμένη να εκδίδεται.

Η Ολλανδία νομιμοποίησε την βιομηχανία των οίκων ανοχής το 2000 και τότε η κυβέρνηση υποσχόταν ότι αυτό θα λειτουργούσε ευεργετικά στην ασφάλεια των γυναικών και θα έφερνε το τέλος της διακίνησης λευκής σαρκός. Η κυβέρνηση ισχυριζόταν ότι όλα θα ήταν ασφαλή και διαφανή και τελικά συνέβη το αντίθετο. Ο σεξουαλικός τουρισμός είναι πλέον ένας σημαντικός κλάδος του τουρισμού και -για παράδειγμα- οι Βρετανοί επισκέπτονται τη χώρα και πληρώνουν για να έχουν σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες της «κόκκινης συνοικίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Σκάει βόμβα! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (Photos)

Αυτό που κάποτε έμοιαζε με μια επαναστατική προσέγγιση της πορνείας θεωρείται πια καταστροφή, από όλους πλην εκείνων που επιδιώκουν να αποκομίσουν κέρδος από την έκδοση των γυναικών.

Η ολλανδική αυτοκρατορία φαίνεται να καταρρέει. Πάνω από το ένα τρίτο των «ανοιχτών» οίκων ανοχής έχουν κλείσει και περισσότεροι θα χάσουν σύντομα τις άδειές τους. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, αλλά τώρα που οι φεμινίστριες τολμούν να μιλήσουν ενάντια στο καταστροφικό ολλανδικό μοντέλο νομιμοποίησης της πορνείας, δεν υπάρχει επιστροφή.

 

Travel & Deco

Ροή ειδήσεων

Share