Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

DWTS: Χαμός στο παιχνίδι έφυγε το φαβορί για την νίκη Άννυ Πανταζή ! Έμειναν τα «παλτά»!

24 Μαρτίου 2018 11:53
DWTS: Χαμός στο παιχνίδι έφυγε το φαβορί για την νίκη Άννυ Πανταζή ! Έμειναν τα «παλτά»!

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του Dancing with the Stars καθώς αποχώρησε μια από τις πιο δυνατές παίκτριες! Η πορεία του show χορού κρίνεται από το κοινό και αυτή τη φορά, πραγματικά κάτι πήγε πολύ λάθος!

Η Άννυ Πανταζή ήταν αυτή που έφυγε από το παιχνίδι και με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι αντιδράσεις ήταν θυελλώδεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ανακαλείται μοντέλο αυτοκινήτου που έχουν χιλιάδες Έλληνες! Και αυτός είναι ο λόγος

Κοινό και κριτές ξέσπασαν και έκαναν λόγο περί αδικίας ενώ η ίδια εμφανώς σοκαρισμένη είπε αρχικά: «Δεν το περίμενα!». Ο Αλέξης Κωστάλας σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει και στη συνέχεια συζητήθηκε το κατά πόσο δεν ήταν δίκαιη η απόφαση του κοινού!

«Η βαθμολογία των κριτών ήταν σχεδόν άριστη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έδειχνε να απορεί σχετικά με το πώς η βαθμολογία του κοινού σε άθροισμα με αυτή των κριτών έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα. «Ήταν προφανώς τελευταία στην βαθμολογία του κοινού… Είναι η πιο άδικη απόφαση σε όλα τα Dancing που έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος», είπε όλο νόημα και η ίδια η Άννυ δεν μπορούσε να πιστέψει πως από φαβορί έμεινε... εκτός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο αποχώρησης, τα λεφτά που πήρε, το μυστικό ραντεβού με Αντζουν, η κρίση πανικού! Απίστευτες εξελίξεις μόνο εδώ...

Η Γκαλένα Βελίκοβα ήταν σοκαρισμένη αλλά πέταξε τα καρφιά της αφού τόνισε.«Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά και να λέω ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Δες ποιους ψηφίζουμε… Παρασύρεται δεν φταίει ο κόσμος!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι καταργούμαστε με τέτοιες αποφάσεις», συμπλήρωσε.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Dancing with the Stars

Ροή ειδήσεων

Share