Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Super διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση: 4 μέρες στο Παρίσι για 2 άτομα μ' όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Πάρτε μέρος τώρα!

8 Απριλίου 2022 09:12
Super διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση: 4 μέρες στο Παρίσι για 2 άτομα μ' όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένας super διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση, σε συνεργασία με το grefis travel! Θέλετε να ταξιδέψετε για 4 μέρες στο Παρίσι με το ταίρι σας και όλα τα έξοδα; Τι μπορείτε να κάνετε; Να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό του Τάσου Δούση στο προφίλ του στο Instagram!

Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα βήματα

  • follow @tasosdousis @grefis.travel @athensmagazine.gr
  • tag 3 φίλους σας στα σχόλια
    (Προσοχή κάντε όσα tag θέλετε με διαφορετικά ονόματα)
  • like στο θέμα

Η κλήρωση θα γίνει 15 Απριλίου μέσα από πιστοποιημένη εφαρμογή προκειμένου να μην έχουμε παράπονα και να είναι η διαδικασία διαφανής

Ο νικητής θα προκύψει μέσα από τα σχόλια.

Στο ταξίδι για το τετραήμερο στο Παρισι περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για δυο άτομα και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο luxury.

Ο νικητής πρέπει να δηλώσει την ημερομηνία ταξιδιού που επιθυμεί να πάει στο Παρίσι 2 μήνες πριν την αναχώρηση του και να δηλώσει τα ονόματα που θα ταξιδέψουν

Προσοχή ακολουθήστε όλα τα βήματα. Καλή επιτυχία σε όλους. Προσοχή έχετε δικαίωμα ενστάσεων για τους νικητές μέχρι και 3 ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού! Οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποκλείονται όπως επίσης βγαίνουν εκτός όσοι κάνουν tag με τα ίδια άτομα.

Προσοχή ποτέ μην δίνεται τα στοιχεία σας η των πιστωτικών σας καρτών. ΠΟΤΕ εμείς δεν θα σας ζητήσουμε χρήματα η οποίες άλλες πληροφορίες. Ο διαγωνισμός είναι ΔΩΡΕΑΝ και μόνο απατεώνες που προσποιούνται εμάς ζητάνε χρήματα για να κερδίσετε. Απλά block και αναφορά.

To Instagram δεν έχει ευθύνη για τον διαγωνισμό

 

Ροή ειδήσεων

Share