Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Giveaway: Κερδίστε ένα 3ημερο στην Ευρυτανία στο πολυτελέστατο ESCAPADE

Δείτε τους όρους συμμετοχής!

13 Οκτωβρίου 2020 08:57
Giveaway: Κερδίστε ένα 3ημερο στην Ευρυτανία στο πολυτελέστατο ESCAPADE
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούπερ διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση! Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ευρυτανία 3 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι στο πολυτελέστατο ESCAPADE σε ένα από τα κορυφαία χειμερινά ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε τα βήματα

Μπορείτε και παραπάνω σχόλια με διαφορετικά άτομα στα tag. Προσέξτε η εφαρμογή βγάζει έξω αυτόματα από τον διαγωνισμό όσους δεν ακολουθούν τα βήματα αλλά και όσους κάνουν εγγραφές tag με τα ίδια άτομα

Ο νικητής θα προκύψει από τα σχόλια στις 17/10 Σάββατο. Το δώρο κατόπιν διαθεσιμότητας εκτός γιορτών και αργιών. 90 ημέρες προθεσμία για το δώρο το οποίο δεν μεταβιβάζεται

Το Escapade Luxury Residences βρίσκεται στο Καρπενήσι, σε απόσταση 3,7χλμ. από το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Mountain Action. Προσφέρει θέα στο βουνό, δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Όλες οι μονάδες έχουν αίθριο ή μπαλκόνι, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια, εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Υπάρχουν επίσης ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, βραστήρας και καφετιέρα.

Στο ξενοδοχείο διαμερισμάτων σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού.

Το Escapade Luxury Residences διαθέτει βεράντα.

Αφού περάσετε την ημέρα σας κάνοντας σκι ή ποδηλασία, μπορείτε να χαλαρώσετε στον κήπο ή στο κοινόχρηστο lounge.

Περισσότερα --> https://escapadeluxuryresidences.com/en/home/

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share