Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Το AthensMagazine.gr σε συνεργασία με το Little India κληρώνει ένα τραπέζι με πλήρες γεύμα για 4 άτομα

Λάβετε μέρος τώρα!

1 Οκτωβρίου 2020 13:36
Το AthensMagazine.gr σε συνεργασία με το Little India κληρώνει ένα τραπέζι με πλήρες γεύμα για 4 άτομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To AthensMagazine.gr σε συνεργασία με το εστιατόριο Little India σας συστήνει την Ινδική κουζίνα και προσφέρει σε έναν τυχερό τη δυνατότητα να κερδίσει ένα πλήρες γεύμα για 4 άτομα.

Το Little India αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας προσφέροντας στον πελάτη εκτός από ιδιαίτερες γεύσεις ένα όμορφο, ζεστό και φιλόξενο χώρο. Οι διακοσμητικές επιλογές με τα έντονα χρώματα και τις λεπτομέρειες από ξύλο είναι τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρουν ένα ταξίδι στην Ινδία, ενώ οι γευστικές προτάσεις του μενού θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Little India, διαγωνισμός

Η ινδική κουζίνα φημίζεται για τις καυτερές και πικάντικες γεύσεις της αλλά και τις φρουτώδεις και γλυκές πινελιές μέσα στα πιο ιδιαίτερα πιάτα. To Little India εκτός από κλασσικά ινδικά πιάτα όπως, Chicken Tandoori, Massala και Vindallo, δίνει την ευκαιρία ακόμη και στους vegeterian να μυηθούν σε αυτό το γαστριμαργικό ταξίδι.

Little India Νέα Ερυθραία

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με τον εξής τρόπο:

  1. Kάντε like στη σελίδα του Instagram του AthensMagazine και του Travelstyle
  2. Κάνε tag τρεις φίλους σου στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του Instagram post του διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί στις 08/10!

Βασικές προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να είστε κάτοικος Αθηνών και να έχετε συμπληρώσει και το 18ο έτος της ηλικίας σας μιας και το γεύμα περιλαμβάνει και κρασί.

Καλή επιτυχία!

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share