Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Διαγωνισμός με δώρο βιολογικά προϊόντα Apiarium Bio Natural Cosmetics από τη bioLEON!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

7 Ιουλίου 2020 15:40
Διαγωνισμός με δώρο βιολογικά προϊόντα Apiarium Bio Natural Cosmetics από τη bioLEON!
Follow us on Google News

Είσαι fan του οργανικού τρόπου ζωής και αυτή τη φιλοσοφία ακολουθείς και στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς; Εάν ναι, τότε θα ενθουσιαστείς με την ιταλική βιολογική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON, η οποία περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα eco-friendly προϊόντων για το σώμα με 100% φυσικές συνθέσεις.

Στην πλούσια γκάμα της θα βρεις μοναδικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος και eau de toilette, που θα φροντίσουν το σώμα σου αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα, αλλά και αρωματικά sticks για τον χώρο.

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από την μοναδική αυτή σειρά το YOUWeekly.Gr και η bioLEON κάνουν δώρο σε 2 υπερτυχερές από ένα υπέροχο προϊόν περιποίησης Apiarium Bio Natural Cosmetics !

Η σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics

Η βιολογική αυτή σειρά κυκλοφορεί σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το δυνατό Cedar & Patsouli, το φρέσκο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο Water & Salt- που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι- ενώ όλα τα προϊόντα της "σφραγίζονται" σε vintage συσκευασίες με έμπνευση από διαφημιστικές καμπάνιες της δεκαετίας του 1950.

βιολογικά προϊόντα

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό της BioLEON , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:
1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και της @bioleonproducts

2. Like στη σελίδα facebook @youweekly.gr και της @bioLEON

3. Like το post του διαγωνισμού

4. Tag δύο φίλες σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 14/07!!

Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα της Apiarium Bio Natural Cosmetics διατίθενται σε επιλεγμένα Φαρμακεία, σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και στο bioLEON.gr.

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share