Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Διαγωνισμός: 1 Υπερτυχερή θα κερδίσει ένα βαλιτσάκι με καλλυντικά αξίας €100 από την Dido Cosmetics!

11 Μαρτίου 2020 12:19
Διαγωνισμός: 1 Υπερτυχερή θα κερδίσει ένα βαλιτσάκι με καλλυντικά αξίας €100 από την Dido Cosmetics!
Follow us on Google News

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ. Καλωσόρισέ τη λοιπόν ανανεώνοντας το μακιγιάζ σου με ένα βαλιτσάκι γεμάτο με καλλυντικά Dido Cosmetics αξίας €100, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλά και ευφάνταστα make-up looks!

To υπέροχο αυτό βαλιτσάκι περιέχει: 1 face primer, 1 velvet touch foundation, 1 cover up! corrector concealer, 1 volume express mascara, 1 intense matic eyeliner pencil, 1 wet & dry eyeshadow, 1 shimmer & shine twist lip pencil, 1 long lasting metallic lipstick και 1 gloss addict. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

Dido Cosmetics

1. Follow τη σελίδα instagram του @youweekly.gr και της @didocosmetics
2. Like το post του διαγωνισμού

3. Tag δύο φίλες σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 17/03!!

Διαγωνισμός

Καλή επιτυχία!!

Λίγα λόγια για τη Dido Cosmetics
Πρόκειται για μια ελληνική σειρά καλλυντικών, που δημιουργήθηκε το 2018. Όλα τα προϊόντα της συλλογής, η οποία βασίζεται σε άριστες πρώτες ύλες, παρασκευάζονται στην Ελλάδα, ενώ οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές. Η μεγάλη ποικιλία και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της την έχει κάνει ήδη να ξεχωρίσει. Σε αυτό πρόσθεσε ότι την εμπιστεύονται, μεταξύ άλλων, και πολλοί make up artist για να δώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα όπως εκείνο για τα καλλιστεία “Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young 2019,” για την εκπομπή “Deal” αλλά και για πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα προϊόντα Dido Cosmetics διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.didocosmetics.gr. Για περισσότερα μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα της Dido Cosmetics στο Instagram: didocosmetics και στο Facebook: Dido Cosmetics.

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share