Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Διαγωνισμός Athensmagazine.gr: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Ο δρόμος της επιστροφής" στον Κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου!

Πάρτε μέρος και κερδίστε!

5 Μαρτίου 2020 13:22
Διαγωνισμός Athensmagazine.gr: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την ταινία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου, σας έχει έναν σούπερ διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα αυτή την Κυριακή (08/03) στις 20:00 το βράδυ, προβάλλεται η ταινία "Ο δρόμος της επιστροφής". Σας εξασφαλίζουμε 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τον Κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου για να απολαύσετε την καταπληκτική ταινία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Like στην σελίδα του Athensmagazine.gr σε Facebook και Instagram

Tag 1 φίλο/φίλη κάτω από το post στο Facebook μας για να δηλώσουν κι εκείνοι συμμετοχή

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00.

Καλή επιτυχία!

Δύο λόγια για την ταινία:

Περίληψη

Ο Τζακ Κάνινγχαμ (Μπεν Άφλεκ) είχε μπροστά του μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Στο γυμνάσιο ήταν το παιδί - φαινόμενο στο μπάσκετ, κατορθώνοντας να πάρει πλήρη υποτροφία για το πανεπιστήμιο, όταν ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, αποσύρεται από τα πάντα, καταστρέφοντας το μέλλον του. Τον παίρνει η κάτω βόλτα, βιώνει μία ανυπολόγιστη απώλεια και «βυθίζεται» στο αλκοόλ, γεγονός που του κοστίζει το γάμο του και κάθε ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Όταν του ζητείται να προπονήσει την ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του - που έχει πέσει πολύ σε σχέση με τις ένδοξες εποχές του- αποδέχεται την πρόταση, εκπλήσσοντας περισσότερο απ’ όλους τον εαυτό του. Καθώς οι παίκτες δένουν μεταξύ τους ως ομάδα και πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη, ο Τζακ αισθάνεται ότι ίσως έχει βρει τελικά ένα λόγο για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Όμως, θα είναι αυτό αρκετό για να γεμίσει το κενό του, να θεραπεύσει τις βαθιές πληγές του παρελθόντος και να τον οδηγήσει στο δρόμο για τη λύτρωση;

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο΄Κόνορ
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Αλ Μαντριγκάλ, Μικαέλα Γουάτκινς, Τζανίνα Γκαβανκάρ, Γκλιν Τούρμαν
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική, Αθλητική
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

Δείτε το trailer:

Δείτε όλες τις ταινίες που προβάλλονται στον Κινηματογράφο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου, εδώ.

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share