Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαγωνισμός με δώρο τη νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible!

10 Ιουνίου 2019 11:46
Διαγωνισμός με δώρο τη νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible!

H έντονη εφίδρωση, που προκαλεί κακοσμία, σε έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση ειδικά τώρα το καλοκαίρι; Όχι πια γιατί τώρα με τη νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible μπορείς να παραμείνεις προστατευμένος και δροσερός όλη την ημέρα χωρίς ενοχλητικά σημάδια στα ρούχα.

Η νέα σειρά Νoxzema Invisible
Το Noxzema προσθέτει στην “οικογένειά” του δύο νέα μέλη: το Invisible Her για γυναίκες και το Invisible Him για άνδρες, που θα σου χαρίσουν αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία για 48 ώρες χωρίς σημάδια στα ρούχα. Σημείωσε ότι η πρωτοποριακή τους φόρμουλα με την τεχνολογία «Clear Protect» αποτρέπει την εμφάνιση των λευκών σημαδιών στα μαύρα ρούχα, ενώ μειώνει παράλληλα τα κίτρινα στα λευκά. Έτσι, δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αν το ύφασμα από το αγαπημένο σου πουκάμισο θα γίνει πιο «σκληρό» εξαιτίας του αποσμητικού σου.Το Noxzema Invisible Him με διακριτικό αρρενωπό άρωμα και το Invisible Her που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας είναι διαθέσιμα σε σπρέι και πρακτική συσκευασία roll-on.

Μάλιστα για να το διαπιστώσεις και μόνος σου το athensmagazine.gr και το Noxzema ετοίμασαν για σένα ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις την νέα ολοκληρωμένη σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του athensmagazine.gr και να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τα νέα αποσμητικά Noxzema Invisible ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Kάντε like στη σελίδα του Facebook του AthensMagazine.gr και noxzemagreece
  2. Follow τη σελίδα NoxzemaGreece στο Instagram
  1. like του post του διαγωνισμού στο Facebook του AthensMagazine.gr
  1. Κάνε tag δύο φίλες σου στο post του διαγωνισμού!

Oι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο facebook στις 25/06!
Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

Maria Dallary

Litsa Pliaka

A-Giannis Spanos

Christos Papad

Nikos papanagnos

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share