Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούπερ Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ζητείται Ψεύτης"!

Πάρτε μέρος!

18 Μαρτίου 2019 12:59
Σούπερ Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση

Σούπερ διαγωνισμός από το Athensmagazine.gr το οποίο σας στέλνει στην παράσταση της χρονιάς "Ζητείται Ψεύτης" αυτή την Πέμπτη 21 Μαρτίου!

Συγκεκριμένα κληρώνουμε 3 διπλές προσκλήσεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μαιλ στο [email protected] και να μας στείλετε το ονοματεπώνυμό σας!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης!

Δύο λόγια για την παράσταση!

Νέα υπερπαραγωγή από τις Θεατρικές Σκηνές στο Θέατρο Παλλάς!

Από τις 15 Μαρτίου 2019

«Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά

Μία παράσταση του Πέτρου Ζούλια

Η κορυφαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης», που αναφέρεται στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους και έχει μεταφραστεί και παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, έρχεται από τις 15 Μαρτίου 2019 στο θέατρο Παλλάς.

Το θέμα της, το ψέμα στην πολιτική, είναι πάντα επίκαιρο ακόμα και στις μέρες μας. Ο Θόδωρος Πάρλας ή «Ψευτοθόδωρος» (τον ερμηνεύει ο Αλέξης Γεωργούλης) δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά ζητώντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του αυτό. Μια τυχαία συμπλοκή και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη μέσα στο λεωφορείο, στο κατόπιν αφεντικό του τον βουλευτή Φερέκη (τον ερμηνεύει ο Γιώργος Παρτσαλάκης), θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερου γραμματέα του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογήσει τις απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις του βουλευτή προς τους οργισμένους ψηφοφόρους του. Ο Ψευτοθόδωρος αναλαμβάνει να διευθετήσει σε χρόνο ρεκόρ όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν με τα υπουργεία, τις φυλακές, τις …καλλιτέχνιδες καμπαρέ, τα σωματεία. Όμως την επιτυχημένη καριέρα του ως ιδιαίτερος βρίσκει αντίπαλο τη σύζυγο του βουλευτή, τη γοητευτική Τζένη (Ναταλία Δραγούμη). Θα τα καταφέρει άραγε να κερδίσει έχοντας απέναντί του μια τόσο σθεναρή αντίπαλο; Καταλυτικός θα είναι ο ρόλος του Άγη (Αργύρης Αγγέλου) στην πλοκή της υπόθεσης αλλά και της εκρηκτικής τραγουδίστριας Πίτσας Κίτσας (σε πρώτη θεατρική εμφάνιση η Αποστολία Ζώη) που σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό!

Διαχρονικό το έργο του Δημήτρη Ψαθά, δεν είναι τυχαίο που έσπασε τα όρια του χρόνου και παίχτηκε και εκτός συνόρων, σε Αμερική, Καναδά, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία και Ρουμανία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει δύναμη και παγκοσμιότητα. Αντέχει παντού και πάντα…

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ

Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη

Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη

Μουσική: Γιώργος Ζαχαρίου

Μουσική Επιμέλεια: Άκης Δείξιμος

Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος

Φωτισμοί: Λευτέρης Παπαδόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Γιώργος Παρτσαλάκης

Ναταλία Δραγούμη

Αργύρης Αγγέλου

Αποστολία Ζώη

και στον ρόλο του Ψεύτη ο Αλέξης Γεωργούλης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:

Κορίνα Αλεξανδρίδου

Παναγιώτα Βιτετζάκη

Γιώργος Δεπάστας

Στεφανία Δράκου

Γεωργία Καλλέργη

Χρύσα Κλούβα

Βαγγέλης Κρανιώτης

Ιωάννης Κοντέλλης

Πατρίκιος Κωστής

Βασίλης Λέμπερος

Δημήτρης Μακρής

Δημήτρης Μαχαίρας

Μάνος Πατέλης

Γιώργος Τσουρουνάκης

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την www.viva.gr

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share