Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις 3 δωρεάν εισόδους στο PLAYMOBIL FunPark!

21 Δεκεμβρίου 2018 11:57
Δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις 3 δωρεάν εισόδους στο PLAYMOBIL FunPark!

Στo PLAYMOBIL FunPark τα παιδιά κάθε ηλικίας κάνουν τη φαντασία τους πραγματικότητα μέσα από ατελείωτο παιχνίδι με τις φιγούρες PLAYMOBIL ! Tώρα ο αγαπημένος μας παιδότοπος στην Κηφισιά γιορτάζει την επίσκεψη 1.000.000 παιδιών και χαρίζει στο @athensmagazine.gr δωρεάν εισόδους για 3 τυχερές οικογένειες.

Οι μικροί φίλοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα κάστρα των ιπποτών, το πειρατικό καράβι, το παραμυθένιο παλάτι, τον ζωολογικό κήπο, τη φάρμα και άλλους πολλούς θεματικούς χώρους που διεγείρουν τη φαντασία και τους δίνουν τη δυνατότητα να μάθουν διασκεδάζοντας. Αλλά και οι γονείς δεν μένουν παραπονεμένοι αφού αυτές τις μέρες μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο κατάστημα PLAYMOBIL ή να απολαύσουν τον καφέ τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Για να κερδίσεις μία από τις 3 δωρεάν εισόδους στο PLAYMOBIL FunPark για σένα και την οικογένειά σου, κάνε like στην σελίδα του facebook του athensmagazine.gr και στείλε email στο [email protected] με θέμα «PLAYMOBIL FunPark» και στο περιεχόμενο του να αποδεχτείς τους όρους του διαγωνισμού για τη χρήση των προσωπικών σου δεδομένων!

Ο διαγωνισμός “τρέχει” από τις 21/12 έως τις 30/12, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31/12!

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό " PLAYMOBIL FunPark " συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη " PLAYMOBIL FunPark" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "
athensmagazine.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share