Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διαγωνισμός: Mια τέλεια πρόταση για luxury relax!

12 Μαρτίου 2019 12:04
Διαγωνισμός: Mια τέλεια πρόταση για luxury relax!

Κρυμμένο, σε ένα στενάκι δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά, το Gatto Perso Luxury Studio Apartments στη Θεσσαλονίκη προτείνει μία διαφορετική εμπειρία διαμονής σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο που παντρεύει την αισθητική ενός αριστοκρατικού αρχοντικού με τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και παροχές.

Το εκπληκτικό μωσαϊκό, η εντυπωσιακή σκάλα, αλλά και τα έργα τέχνης που το κοσμούν κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ τα 18 ευρύχωρα (22-45 τ.µ.), cosy διαμερίσματα σε κάνουν να νιώθεις σα να μπαίνεις σε ένα vintage σκηνικό. Εδώ δεν λείπουν οι σύγχρονες ανέσεις (Coco-Mat pillow menu, Wi-Fi, amenities Apivita, Nespresso, µαρµάρινα µπάνια, πλήρως εξοπλισµένη κουζίνα) για όλους όσοι αρνούνται να αποχωριστούν τις ανέσεις του σπιτιού τους.

To athensmagazine.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις δύο διανυκτερεύσεις δωρεάν, για δύο άτομα. αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι:

like στην σελίδα του facebook afhensmagazine.gr και του gattoperso

Γράψτε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας tag, στο σχόλιο αυτό, έναν ή περισσότερους φίλους σας.

Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του facebook post του διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί την Tρίτη 19/03/2019!

*Η διαμονή ισχύει για τρεις μήνες από την ημερομηνία ανάρτησης νικητών.

H νικήτρια είναι η Άρτεμις Μπατιστάτου!

Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα στο www.gattoperso.gr

fb Gatto Perso

Insta gattoperso

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό " Gatto Perso" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη " Gatto Perso" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "
youweekly.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

 

Διαγωνισμοί

Ροή ειδήσεων

Share